Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 19 yıl Ewt çözemedim bir türlü yardımcı olursanız çok sevinirim. Anladığım kadarıyla bi program açık ondan yükleyemiyorum nasıl çözebilirim yardımcı olun. (setup is unable to run a program needed to proceed with the installation. restart your sistem end try again. EROR 105) hata bu.
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 19 yıl arkadaş yardımcı oldugum kadar olayım sen bence sistem geri yükleme yap nasıl yapabilirsin; 1.başlata bas 2.programlardan donatılara gel 3.sistem araçlarından sistem geri yükleme var ona bas 4.ve ne zaman başladı ise o kadar tarihi geriye al wallaha benden bu kadar bende ne kadar sorun olsa böyle yapıyorum sende bi dene istersen Saygılar,
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl anlattıklarından net bir çözüm öneremem bu oyunu daha önce kurdun mu yoksa ilk mi kuruosn eger daha önce kurduysan silmede bi hata yapmıs olabilirsin dolayısıyla tekrar yüklerken sorun çıkıyor olabilir.. bunun için kayıt defterine girip 'chessmaster' die arama yapman ve çıkanları temizlemen gerek.. daha sonra tekrar dene yüklemeyi tabi öncelikle res. atman gerek..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.