Gönderi tarihi: 2 Mart , 2009 16 yıl Geçen akşam bir film izledim,inanmazsınız hala etkisindeyim ve işin komik tarafı ben hala filmin sonunu idrak edemedim. Lütfen filmi izleyenler bana özel mesajla bu filmin finali hakkında ne düşündüklerini yazsınlar.. "Vicdan tanrının içimizdeki sesidir ve insan olmanın gereğidir" Gidişatı son derece sürükleyici olan film olayları drama ve gerilimle felsefik bir açıdan yansıtıyor. Bir nefeste hayat birbirine tamamen zıt iki kız arkadaşın hikayesi..Biri ne kadar asi ve uçarıysa diğeri bir o kadar tutucu ve kuralcı.. Öğrencisi oldukları okulda yaşanan dehçet verici bir olaydan tam 15 yıl sonrasında tüm yaşananları asi kız Diana (Uma Thurman) gözünden değerlendiriyoruz sık sık geçmişe yolculuk yapılarak yaşanan o trajik olayda ne olmuştu sorusunu sorup cevabını deli gibi merak ederek izliyoruz filmi.. Film aslında müthiş bir vicdan muhasebesi,amaaa öyle bir finalle bitiriyorlar ki şaşırıp kalıyorsunuz.. Çok güzel bir filmdi birde sonuna mantık yürütebilsem dahada güzel olacak gerçi bir kaç ihtimal değerlendirmesi yaptım ama burada yazıp izlememiş olanları yönlendirmek istemiyorum.. İzlemelisiniz.. 2007 -ABD Tür:Dram, Gerilim Yönetmen:Vadim Perelman Senaryo:Emil Stern Senaryo (Kitap):Laura Kasischke Oyuncular: Uma Thurman, Sherman Alpert, Evan Rachel Wood, Eva Amurri, Jessica Carlson
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.