Misafir birce Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 35.Hangi takımı tutuyorsun ? Tuttugun takım için her seyi göze alır mısın ? C. Trabzonspor...takımımı çok seviyorum ama herşeyi göze alacak kadar da değil yaw... Ben seni GS' li biliyordum evet gercekten de güzel olmus Erbay Alıntı
Misafir duyguseli Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Didem ablayla msn yoluyla röportaj yapacam,şimdi karar verdim Dusuncenız bır nevı gercek olacak merak etmeyın yakında.... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 Dusuncenız bır nevı gercek olacak merak etmeyın yakında.... telif hakkı saklıdır Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2009 nutelladaşım ne güzel bir röportaj olmuş bu böyle :) sağol nutelladaşım... zeyynepp'e katiliyorum gercekten guzel bir roportajdi sende sağol nyx fallen angel... [/b]Ben seni GS' li biliyordum evet gercekten de güzel olmus Erbay [/font] yok birce fanatik Trabzonsporluyum ben teşekkür ederim... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 49. Evde yokluğunu hissettiğin şey ? C: sagra'nın çukulata çeşmesi... 56. Hani insanların hayatta çok büyük zevk aldıkları birsey vardır, bu kisiden kisiye degisir. Seninde böyle vazgeçemeyecegin bir takıntın veya müptelası oldugun birsey var mı? C: müpteladı olduğum şey NUTELLA... Erbay uşağum aklın fikrin yemek ve çukulatada Röportajlar güzel olmuş bu arada Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 yaşam kaynağımız onlar yağmur nasıl olmasın teşekkür ederiz seninde röportajını bekliyoruz... Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 hemşocuğum bu çikolata tutkusunun karadenizin havasıyla suyuyla bir ilgisi varmı sence netekim bende çikolataya bayılanlardandım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 çok güzel olmuş bayıldım cevaplara deniz guneş kum kızlar ha:)) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 hemşocuğum bu çikolata tutkusunun karadenizin havasıyla suyuyla bir ilgisi varmı sence netekim bende çikolataya bayılanlardandım valla hemşo karadeniz insanının doğasında var tatlılık...ee çikolatada tatlı olduğu için ve birçoğunun içinde fındık olduğu için bir nevi kan çekiyo diyebiliriz bu duruma... çok güzel olmuş bayıldım cevaplaradeniz guneş kum kızlar ha:)) aynen öle Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 ya neler değişmış forumda uğrayamıyoz anam hastalık şu bu derken kaldı öyle ama burası her zaman bır başka Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 sayın bay erbay bir imza şeettirebilirmisiniz, ropörtaj süper olmuş valla Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2009 sayın bay erbaybir imza şeettirebilirmisiniz, ropörtaj süper olmuş valla sağol ablacım imza günlerim var o zaman posterimi getirin imzalarım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2009 mütevazilikte sınır tanımayan Erbay'ım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.