Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2003 21 yıl Merhaba ben YuceL, aslen Trabzon, sahsen Istanbul'luyum. Su anda ABD nin Houston kentinde yasiyorum. Ogrenciyim. Uzun zamandir bu forumun kesintisiz uyesi olan 4-5 kisiden biriyim. Super melemen (menemen) yemegi yaparim. Sevgiler.
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2004 21 yıl istanbula ne zaman geliyorsun şüper melemen yapıyorsan bi tanışalım abim vallaha bu forum a yeni katıldım öyle birbirimizi bi tanıyak dedim bak şüper melemen yapan birine rastladım istanbula bi uğra abim
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2004 21 yıl Yazar Selam Shatin, istanbula gelicem de bir tanisalim once. MSN messenger varsa ekle beni. [email protected]
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2004 21 yıl danışak adım üzeyir istanbulda yaşıyorum öyle chat odasına takılırken burayıda gördüm bi gelem dedim baktım sende güzel melemen yapıyormuşsun )) bi danışak didim can boğazdan gelirmiş )))) neler yapıyorsun neler ediyorsun?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.