Φ YuceL Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2003 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2003 Merhaba ben YuceL, aslen Trabzon, sahsen Istanbul'luyum. Su anda ABD nin Houston kentinde yasiyorum. Ogrenciyim. Uzun zamandir bu forumun kesintisiz uyesi olan 4-5 kisiden biriyim. Super melemen (menemen) yemegi yaparim. Sevgiler. Alıntı
Φ Shatin Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2004 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2004 istanbula ne zaman geliyorsun şüper melemen yapıyorsan bi tanışalım abim vallaha bu forum a yeni katıldım öyle birbirimizi bi tanıyak dedim bak şüper melemen yapan birine rastladım istanbula bi uğra abim Alıntı
Φ YuceL Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2004 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2004 Selam Shatin, istanbula gelicem de bir tanisalim once. MSN messenger varsa ekle beni. [email protected] Alıntı
Φ Shatin Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2004 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2004 danışak adım üzeyir istanbulda yaşıyorum öyle chat odasına takılırken burayıda gördüm bi gelem dedim baktım sende güzel melemen yapıyormuşsun )) bi danışak didim can boğazdan gelirmiş )))) neler yapıyorsun neler ediyorsun? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.