Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2009 16 yıl Arkadaşlar öncelikli olarak böyle bir çalışmanın olması bile beni çok mutlu etti.Adıyaman-gölbaşı ilçesinde genellikle köylerin taşıma merkezi olarak eğitim-öğretim veren ve öğrencilerinin %90 ı yeşil kartlı olan kurugeçit ilköğretim okulunda 3/a sınıf öğretmeni olarak öğrencilerimiz adına kitap defter kalem......gibi kırtasiye veya tabi imkanlar ölçüsünde projeksiyon,tv,bilgisayar ihtiyaçlarımızı karşılayabilmek için yazıyorum.Sınıf kitaplıklarını bile oluşturamadığımız okulumuzda her çeşit desteğiniz inanın bizi çok mutlu eder.araç gereçler eskide olsa kullanılabilir olması yeter.eski hikaye kitapları veya eski bir bilgisayar olabilir aklınıza gelecek her türlü eğitim araç-gereci olabilir.şimdiden mesajımı dahi okuyan bütün duyarlı arkadaşlara çok teşekkür ederim. Hakan ÖZDEMİR Kurugeçit İ.Ö.O. 3-A Sınıf Öğrt. TEL:05054782639
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2009 16 yıl KURUGEÇİT İLKÖĞRETİM OKULU Okulumuz 1994 yılında devlet tarafından bağışlanan 3364 m2 arazi üzerine yapılmıştır. 1994 - 1995 yılında eğitim öğretime başlanamamıştır. 1995 - 1996 eğitim öğretim yılında 1. ve 2. kademeye öğrenci kaydı yapılarak eğitim öğretime başlanmıştır. Okulumuz 1997 - 1998 eğitim öğretim yılında taşımalı ilköğretim olmuştur ve merkez taşıma ilköğretim okulu olarak eğitim öğretime devam etmektedir. SPORTİF FAALİYETLERİ Öğrencilerimiz okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni İBRAHİM ÖNAL nezaretinde derslerin yanı sıra ders dışı etkinliklerle de spor yapma imkanı bulabilmektedirler. Masa tenisi ve kros branşlarında egzersiz çalışmaları yapan öğrencilerimiz, bu faaliyetlerin dışında TAEKWONDO çalışmalarına da katılmakta, il ve bölge çapında başarılar elde etmektedirler. BAŞARI ELDE EDEN ÖĞRENCİLERİMİZ 15/NİSAN/2006 tarihinde Adıyaman’da yapılan 23 NİSAN TAEKWONDO KUPASI İL ŞAMPİYONASI’nda öğrencilerimiz 4 altın,3gümüş ve 3 bronz madalya alarak takım halinde birinciliği elde etmişlerdir. DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ Arzu ERSARAN 1. Meryem ÇATLAKCAN 1. Ahmet BİLGİN 1. Mustafa ERKENEKLİ 1. Kadriye ÇATLAKCAN 2. Ezgi GEÇECİ 2. Niyazi ERKENEKLİ 2. 23 NİSAN 100 METRE YARIŞLARI Minik bayanlar ; 2. Yıdız bayanlar ;Betül BİCİ 2. Yıdız erkekler ;Cihan SOLAK 3. OLMUŞLARDIR Bu kadar kısa surede bu kadar basarı elde eden okulumuzu kutluyorum.Umarım ıseklerınıze bı an once ulasırsınız İbrahım bey
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl Arkadaşlar öncelikli olarak böyle bir çalışmanın olması bile beni çok mutlu etti.Adıyaman-gölbaşı ilçesinde genellikle köylerin taşıma merkezi olarak eğitim-öğretim veren ve öğrencilerinin %90 ı yeşil kartlı olan kurugeçit ilköğretim okulunda 3/a sınıf öğretmeni olarak öğrencilerimiz adına kitap defter kalem......gibi kırtasiye veya tabi imkanlar ölçüsünde projeksiyon,tv,bilgisayar ihtiyaçlarımızı karşılayabilmek için yazıyorum.Sınıf kitaplıklarını bile oluşturamadığımız okulumuzda her çeşit desteğiniz inanın bizi çok mutlu eder.araç gereçler eskide olsa kullanılabilir olması yeter.eski hikaye kitapları veya eski bir bilgisayar olabilir aklınıza gelecek her türlü eğitim araç-gereci olabilir.şimdiden mesajımı dahi okuyan bütün duyarlı arkadaşlara çok teşekkür ederim. Hakan ÖZDEMİR Kurugeçit İ.Ö.O. 3-A Sınıf Öğrt. TEL:05054782639 Birkac kitap gonderdim, gelecek hafta yetismesi lazim. Feride
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.