Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 16 yıl Arkadaslar merhaba. Alanya da bir cafe nin duvarında asagıda yazacagım bır harf dizini var.bu dizini 2 yılda sadece 4 kişi cozebilmis.ben iki gundur ugrasıyorum bir sey bulamadım.sifre olarak ta da vinciyi okuduysanız cozersiniz dediler.bu dizini cafe sahibinin enistesi yapmıs kendisi.yardımcı olursanız cok sevın.kolay gelsin. HMOAMKOEHLOOMViENNiOL TUWPAURS bir sey daha soyleyım.dizin ingilizce ve latince iki cumle imis.
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 16 yıl Merhaba. Yazıda geçen latince atasözünü ve ingilizce sloganı biliyorsanız pek zor değil aslında. Bir ipucu: 2'de 1.
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 16 yıl HOMO HOMiNi LUPUS (İnsan insanın kurdudur) MAKE LOVE NOT WAR (Savaşma seviş)
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 16 yıl Yazar HOMO HOMiNi LUPUS (İnsan insanın kurdudur)MAKE LOVE NOT WAR (Savaşma seviş) buyuksun ustad.ne deyım.egılıyorum onunde. tesekkur ederim.
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 16 yıl Yazar Merhaba.Yazıda geçen latince atasözünü ve ingilizce sloganı biliyorsanız pek zor değil aslında. Bir ipucu: 2'de 1. Tam ingilizce sloganı cozdum derken Domuzbagi olayı bıtırmıs.tesekkur ederim.
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 16 yıl Tam ingilizce sloganı cozdum derken Domuzbagi olayı bıtırmıs.tesekkur ederim.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.