Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 16 yıl Madea goes to jail (2009) Tyler Perry'nin en komik filmi Yonetmen: Tyler Perry Oyuncular: Tyler Perry, Keshia Knight Pulliam, Derek Luke, Tamela Mann, David Mann, Salli Richardson, Viola Davis, Judge Mablean, Sofia Vergara, Aisha Hinds, Ion Overman, Ronreaco Lee, Vanessa Ferlito Tyler Perry Madea filmlerinden en komigi "madea goes to jail" di. Butun sinema gulmekten filmi anlamiyordu arada o kadar komik di yani. Bu sene baktigin ve beni cok gulduren filmdi. Madea bir yasli bir kadin ama hayat slogani sen bana nasil davraniyorsan ben sana iki kat daha kotu davranirim gibi Ve bu sefer sansini kaybeder ve hapise yollanir ve hapiste kisa zamanda butun saygiyi toplar. Madea filmlerinde bir komik yani'ni gosterirken bir yandan'da gercek hayat'tan dramalar la ilgilenirler. Bu filmde'de bir avakatin eski kolej zamanindan bir kizin dramasi gosterilir. Madea'da o kizla hapiste karsilasir. Ben ve arkadaslar cok eglendik o yuzden fimi tavsiye ediyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.