Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 2 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2009 Mavicim geçmiş olsun ( beceriksizlik kötü tabi ben şahsen yemek konusunda başarılıyım ( rua patates kaç dk kaynıyordu ya ) ) Tamam kendisine tepki gösterilmiş olabilir, söylemek istediğim gitmeyip savaşması gerekiyordu ! Kendini ifade etmeliydi yoksa kaçmak zorunda olduğu bir durum mu vardı ki . Demek istediğini anladı bu bahtsız mavi teşekkür ederim canım.Düşüncelerine sonsuz saygım var...sevgiler! Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 2 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2009 Pkk teröristlerine ağıtlar yazdığını ve terörist öcalan için yaptığı apoyu özledik adlı şarkısınıda unutmadık... Bu zihniyetleri görmezden gelip onları ilah yapmaya çalışan zihniyetleride ben af etmiyorum... Benim bir ilahım var,ilahlaştırmam ,ilahlaştıranı sevmem. Unutmayın,unutmadıklarınıza "unutulanları" da ekleyin.Unutulan,perdenin arkasında yaşananları da unutmayın. Hayır,unutmayın değil,özür dilerim...hepimiz unutmayalım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.