Misafir duyguseli Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2009 ===Bıraz ısınma turları yapalım 1. Nickinin anlamı veya hikâyesi nedir? C:nikimin benim için özel bir anlamı var bende kalsın 2. Kaç yasındasın? C:23 3.Esmer mi/Kumral mi/ Sarisin misiniz? C:kumral 4.Burcun nedır? C:kova 5.Burcunun en belırgın hangı ozellıgını tasıyorsun? C:inatçılık 6.Vucudunuzda dovme yada pıercıng var mı? C:hayır yok 7. Hangi sehirde yasıyorsun? C:eskişehirde okuyorum ama ailem istanbulda 8. Meslegin nedir? C:öğrencilik 9.Meslegının ıyı ve kotu yonlerı nedır kısaca anlatır mısın? C:iyi yanları öğrenci indirimi kötü yanları dersler 10. Hobileriniz nelerdir? C:fotoğraf çekmek 11.Sigara yada alkol kullanıyor musun? C:hayır kullanmıyorum her ikisinide 12.En sevdıgınız mevsım ? Neden? C:ilkbahar.doğanın yeniden uyanması çok hoş bir olay 13.En sevdıgınız cızgı karakterı? C:şirine Artık bıraz da hayatınla ılgılı sorulara gecelım... 14.Hayattaki önceliklerin nelerdir? C:ailem ve nutella 15. Gelecege yönelik planlarınız nelerdir? C:önce okulu bitirmek,sonra yüksek lisans yapmak en son da labaratuar açmak tabi buna nutella cafe açmakta dahil nutelladaşımla 16.Hayatında örnek aldıgın kisiler kimlerdir ve neden örnek alıyorsun? C:annem-hayata bakış açısını 17. Bize seni anlatan 3 kelimeyi söyler misin?nedenlerıyle bırlıkte. C:inatçı,muzip,çok okuyan 18.Giyim tarzın/kullandığın parfüm? C:yerine göre klasıkte severım spor giyinmeyide.kullandığım parfum:ralph loren 19.Sporla aranız nasıl hangı spor cesıtlerıyle ılgılenıyorsunuz? C:plates 20.En sevdigin filmler-diziler hangileridir ve sende iz bırakanlar oldu mu? C:sadece yaprak dökümü 21.Hayvan besliyor musunuz?Ne tur hayvan beslıyorsun? C:kedim vardı ama şu an yok malesef 22.Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? C:nutella ve mantı 23.Hangi takımı tutuyorsun? Tuttugun takım için her seyi göze alır mısın? C:beşiktaş.yok ben o kadar fanatik değilim 24.En çok hangi konuda inatçısın? C:kendi doğrularım. 25.Bıldıgın yabancı bır dıl var mı hangısı? C:ingilizce ===Sımdı de uzuuuuun mevzulara gecıs yapalım... 26.Bir şarkının müziği mi sözleri mi sizin için daha etkileyicidir? C:bir yerde sözleri,bir yerde müziğ.ayırt etmek yanlış olur bence.ikisi bir bütündür 27.Hangı tarz muzıklerden hoslanırsın? C:kulağıma hoş gelen her tür müziği dinlerim 28.Kıtap okuyor musun suan da okudugun kıtap ne? C:şu anda ayşe kulinın veda adlı kitabını okuyorum 29.Evde yokluğunu hissettiğin şey? C:evde kalmadığım için evin tüm yokluğunu hissediyorum 30.gelecek adına en çok istediğin şey nedir? C:şu an için mezun olmak 31. Hani insanların hayatta çok büyük zevk aldıkları birsey vardır, bu kisiden kisiye degisir. Seninde böyle vazgeçemeyecegin bir takıntın veya müptelası oldugun birsey var mı? C:fotoğraf çekmek 32.Onsuz asla olamayacağım dediğin şey nedir?(canlı cansız) C:ailem 33.şimdide geçmişe gidelim birazcık'' of be ne güzellerdı'' dediğin bir anın var mı Hic aklından çıkmayan ...? C:lise günleri.... ====Cevabını merakla bekledıgım ıkı sorum var... 34. Küresel ısınma hakkında ne düsünüyorsun? Senin aldıgın önlemler var mı? C:burdadamı küresel ısınma bu benim geçen seneki bi dersten final sorumdu geçiniz lütfen bu soruyu 35. Duygularını ifade etmek için hangi yola başvuruyorsun? C:gözler herşeyı anlatır... ===E artık forum hakkında konusalım bıraz da... 36.Turkısh-Medıa forum sıtesını nereden duydun veya buldun? C:google saolsun 37.Turkısh-Medıa Forumun en begendigin bölümü hangisi ve nedeni nedir? C:forum oyunlar-eğlence 38.Turkısh-Medıa forumu diger forumlardan ayıran 3 özellik nedir? C:samimi,sıcak ve dost canlısı insanlarla dolu 39.Turkısh-Medıa Forumda en fazla zaman geçirdiginiz bölümler hangisi? C:forum oyunları 40.Turkısh-Medıa forumda tanısmak istedigin üyeler var mı? C:tanımak istediğim arkadaşlarımızı tanıyorum 41.Turkısh-Medıa Forumda goruslerınle ortusen kisi var mı? C:tabikide var. :)ama soylemem 42.Forumda degıstırılmesını ıstedıgın bır yer var mı? C:hayır yok.gayet güzel bir forumumuz var. Vakit ayırdıgınız için çok tesekkürler... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2009 güzel bir röportaj olmuş nutelladaşım... nutella cafeyi açıcaz hiç merak etme ekonomi dergilerine kapak olucaz nutella cafe açan genç girişimciler 1 sene içinde butün avrupa piyasasını ele geçirdi diye... 1 Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2009 Zeyynepp'i okuma azminden dolayı tebrik ediyorum ve alkışlıyorum. Bu arada bu kadar güzel sorular hazırlayan duyguseli de büyük bir alkışı hak ediyor tabii Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 hıııhh her soruyaaaa söylemem de söylememmm sır küpü sanki :P ee ben merak ediyorum şimdi Duyguseli insan biraz sıkıştırır Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 evet cok tesekkurler roportaj icin bak bilmedigim bir kac seyler ogrendim zeynepin hakkinda mesella ikimiz BJK oldugumuzu cok guzel bir roportajti Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 güzel bir röportaj olmuş nutelladaşım... nutella cafeyi açıcaz hiç merak etme ekonomi dergilerine kapak olucaz nutella cafe açan genç girişimciler 1 sene içinde butün avrupa piyasasını ele geçirdi diye... saol nutelladaşım nutelladaşım lotodan parada çıktığına göre en kısa zamanda cafemızı açalım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Zeyynepp'i okuma azminden dolayı tebrik ediyorum ve alkışlıyorum. Bu arada bu kadar güzel sorular hazırlayan duyguseli de büyük bir alkışı hak ediyor tabii teşekkür edrim domuzbağı Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 hıııhh her soruyaaaa söylemem de söylememmm sır küpü sanki ee ben merak ediyorum şimdi Duyguseli insan biraz sıkıştırır kız kıskanç ve meraklı herkes sen mi köşrye sıkıştırcak beni Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 evet cok tesekkurler roportaj icin bak bilmedigim bir kac seyler ogrendim zeynepin hakkinda mesella ikimiz BJK oldugumuzu cok guzel bir roportajti sen de mı beşiktaşlısın yoksa Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 kız kıskanç ve meraklı herkes sen mi köşrye sıkıştırcak beni ben röportaj yapacaktım senle ooo görürdün o zaman ben biliyorum gerçi neden merak ediyim ki cimcimem Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 sen de mı beşiktaşlısın yoksa evetttt 1 Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 ben röportaj yapacaktım senle ooo görürdün o zaman ben biliyorum gerçi neden merak ediyim ki cimcimem herşeyi biliyo bi de bilmese ne olcak 1 Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 herşeyi biliyo bi de bilmese ne olcak 1 Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2009 zeyynepp sen neymıssın be abla :D Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 her zaman gönlümün küçük hanımefendisiydin yanılmadığımı bir kez daha anladım Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 kız yine müthiş cevaplar ve tam SEN, açık net ,samimi ve sıcak kişiliğinle birkez daha kendini kanıtlamışsın. hadi kolay gele 1 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 al işte röportaja bak çay demle plates ne yaa illa elit olacan yani kargadan başka kuş futboldan başka spor tanımıcan beğendim röportajını Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Buraya yazdım ben hatırlıyordum, meğerse unutmuşum, pardon zeynep Ahmetin sataşması, bu defa işe yaradı.. 14.Hayattaki önceliklerin nelerdir? C:ailem ve nutella 22.Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? C:nutella ve mantı 21.Hayvan besliyor musunuz?Ne tur hayvan beslıyorsun? C:kedim vardı ama şu an yok maalesef acaba diyorum nutella' ya olan tutkunluğun yüzünden mi......kedin artık yok Çok güzel bir röpertaj olmuş zeynep Alıntı
Φ hucrem Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2010 harika tebrikler oldukca sabriniza hayran kaldim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.