Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 Youtube'da yüzlerce bölümünü bulabilirsiniz Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 ya bunu bır yerlerden kucukken ızlıyordum ama nerden tv lerde verıyolar mıydı acaba ? cok hostu ne dedıgın anlamasakta tesekkurler Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2009 ya bunu bır yerlerden kucukken ızlıyordum ama nerden tv lerde verıyolar mıydı acaba ? cok hostu ne dedıgın anlamasakta tesekkurler TRT'de pazar günleri Cenk Koray'ın sunduğu Telekutu adlı eğlence programında yayınlanırdı. Acayip bir programdı baya sürerdi. İçinde hem "Telekutu" adlı yarışma vardı. Hem dönüşümlü olarak haftanın futbol maçları yayınlanırdı, hem Harlem Basketbol Şov, Charlie Chaplin'in Şarlo videoları birde La Linea "bay meraklı" adıyla yayınlanırdı. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2009 ya bunu bır yerlerden kucukken ızlıyordum ama nerden tv lerde verıyolar mıydı acaba ? cok hostu ne dedıgın anlamasakta tesekkurler Sercan,o zaman sen çoluk çocuktun sen gel bana sor,gerçi sadece görüntü tanıdık ama şu evet-hayır yarışmasının olduğu program olabilir,hatırladığım başka birşey yok,konu babında. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.