Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

zamanınız boşa geçmesin. zaman bizim için değerlidir. oturduğğunuz yerden yorulmadan terlemeden hemde inanamıycağınız miktarda bol kazanc elde etmek isterseniz bize yazın

Gönderi tarihi:

teklifiniz benim çok ilgimi çekti çünkü tüm gün pc başındayım. bana bilgi verirseniz sevinirim

Gönderi tarihi:

bana bu iş teklifiniz hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim. saygılar :)

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

kim istemez isterim tabi nasıl bir işmiş bu böyle?terlemeden bol kazanç :unsure:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

zamanınız boşa geçmesin. zaman bizim için değerlidir. oturduğğunuz yerden yorulmadan terlemeden hemde inanamıycağınız miktarda bol kazanc elde etmek isterseniz bize yazın

Merak etmedim diyemem ! Haberinizi bekliyorum ?

[email protected]

Sevgiler Sayğılar

Sercan133

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

bende cafe sahibiyim nedir ki bu sabahtan akşama kadar bende oturuyorum pc başında açıklama please

bilen varsa [email protected]

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

merhabalar... hiç bir network marketing işi oturduğun terden yada birilieri vasıtasıyla terlemeden yorulmadan gayret etmeden gelir elde yöntemi değildir...

neden insanlara üstelik network marketing ile ilgili hiç bir fikri olmayan insanlara yalan yanlış işler teklif ediyorsunuz... siz NETWORK değil NOTWORK yapıyorsunuz...

aşağıdaki linkte network nedir ve nasıl yapılır bulacaksınız...

http://spaces.msn.com/lryasemin

yaseminyildirim

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.