Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 16 yıl Meleğin Düşüşü Oyuncular Tülin Özen -- Zeynep Budak Akalın -- Selçuk Musa Karagöz -- Müfit Engin Doğan -- Mustafa Can Kolukısa -- Selçuk'un babası Yeşim Ceren Bozoğlu -- Funda Özlem Turhal -- Nilgün YönetmenSemih Kaplanoğlu SenaristSemih Kaplanoğlu Görüntü YönetmeniEyüp Boz Bu Filmi gecen hafta Dvd'lere bakarken gordum ve arkadaslarla izlemeye karar verdik Zeynep bit otelde temizcilik yapiyor ve basrolde oynuyor. Babasinin tacizlerine maruz kalmaktadir. Ayni otelde calisan Mustafa Zeynepe asik oluyor ona yardim etmek istiyor ve ikisi yakinlasiyorlar. Filmin bir yaninda'da Selcuk la tanisiyorsunuz, esini komsusunla aldatiyor anladim kadariyla ve esi olunce kendisini sucluyor ve yasamina son vermek istiyor.. Zeynep Selcukun haniminin esyalarini almaya geliyor bir bogul giyimle eve gidiyor ve boylece yasami denisiyor... kararsiz kaldim film iyi mi kotu mu tam emin degillim ama cok interaktuel bir film. Fazla dialog yok , sessiz arada karanlik ve 5 dakika hic oynamadan hic birsey olmadan sadece Zeynepe bakmakla geciyor film arada. Filme bakin derim beyenmeye bilirsiniz ama filden ne anladinizi merak ederim ve paylasirsaniz sevinirim cunku bir arkadasim hic bir sey anlamadi ben filme bakarken dogru tahminler ettim ama sonuna anlam veremedim
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 16 yıl Yazar Festivals and Awards: ödül ve Festivallar * Young Selection Committee Award, Best Actress (Tulin Ozen), Turkey-Germany Film Festival, Nurnberg (2006) * Best Film Award, Mongolfiere d'Or, 3 Continents Film Festival, Nantes (2005) * Alternativa Best Feature Film Award, 12th Barcelona Independent Film Festival (2005) * FIPRESCI Prize and Special Jury Prize for Best Cinematography , International Istanbul Film Festival National Competition (2005) * Berlin International Film Festival / (Internationale Forum des Jungen Films (2005) * Most Promising Actress Award (Tulin Ozen), Ankara International Film Festival (2005) * 27th Moscow International Film Festival (2005) * 14th Brisbane International Film Festival (2005) * 59th Edinburgh International Film Festival (2005) * Viennale (2005) * 3rd Bangkok World Film Festival (2005) * Pusan International Film Festival (2005) * 21st Warsaw International Film Festival (2005) * Barcelona International Film Festival (2005) * Flanders International Film Festival, Ghent (2005) * Medfilm Festival, Rome (2005) * Thessaloniki International Film Festival (2005) * 36th India International Film Festival (2005) * 29th Cairo International Film Festival (2005) * Best Actress (Tulin Ozen), Best Art Direction, Best Cinematography, Best Sound Design, Best Laboratory Awards, Antalya Golden Orange Film Festival (2004) * Kodak/Antrakt Screenplay Competition Second Place (2003) Scheduled Festival Screenings: * Goteborg Film Festival * Angers Premiers Plans Film Festival * Rotterdam International Film Festival * Nuremberg Film Festival * Turkei-Deutschland * Sofia International Film Festival * Singapore Film Festival * Buenos Aires Independent Film Festival
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.