Misafir birce Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Anıtkabiri internetten gezin Büyük Önder Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir, artık internet ortamında da gezilebilecek. Genelkurmay Başkanlığı, Anıtkabir internet sitesine ''sanal müze'' oluşturdu. Genelkurmay Başkanlığı, Anıtkabir internet sitesine buraya ait fotoğraflar ve açıklayıcı notların yer aldığı ''sanal müze'' oluşturdu. Sanal müzede, Anıtkabir'in dış mekanları, Atatürk'ün özel eşyaları, Çanakkale panoraması, tablolar bölümü, Sakarya ve Büyük Taarruz panoramaları, tonozlu galeriler bölümü ve Atatürk özel kitaplığı bulunuyor. Anıtkabir'i geziyormuş hissi veren internet sitesini ziyaret edenler, Atatürk'ün kişisel eşya ve özel kitaplarından oluşan bölümleri de görebilecek. Sanal müzeye bu linle tıklayarak ulaşabilirsiniz.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 super bır seydı bırce gercekten hıc gıtmemıstım gezmıs gıbı oldum cok tesekkurler aslında bunu sabıtlemek gerek Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 super bır seydı bırce gercekten hıc gıtmemıstım gezmıs gıbı oldum cok tesekkurler aslında bunu sabıtlemek gerek Emek verilmiş ve gercekten de güzel olmuş Sercan.. Gerci tüm bölümlerine henüz ben bakamadım.. Yüklemesi az yavaş geldi bana.. Gel gelelim beni düşündüren buraya bakarken başka birsey oldu yine... Ne kadar da kolay herşey elimizin altın da olmaya başla dı bu internet sayesin de, diye düşünüyorum.. Bir yandan iyi, göremiyenler, gidemeyenler için... Bir yandan ise..Internet sayesin de nasıl olsa gördüm ..gitmiş kadar oldum denilmez mi.. Gercekten de gidilmiş kadar olunur mu... Bilmem anlatabildimi Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Bu tarz hizmetler herzaman icin iyi ve bizi dusunelerekten yapilmis.. ama ben yinede sanal ortamda Anitkabir olsun veyahut baska bir muze olsun izlemek istemem , cunku Anitkabiri ziyaret etmeye gittiginde insanin icini buruk bir heyecan kaplamakta ve oraya geldigin an o havayi hissediyorsun ama sanal ortamda oyle degil aa demek burasiymis boyleymis deyip geciyorsun.. Acikcasi ben Anitkabiri ve muzeyi ziyaret ettigimde bir an kendimi gecmiste buldum .. Herseyi heyecanla izliyorsun pc surumunun yavas yada hizli olmasi gerekmiyor gonlunce bakip gecmise gidiyorsun o anda .. Hersey aslini aratir diye bosuna dememisler atalarimiz.. Sanali gor ama Aslini gormemezlik etme bence... Saygilar Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Emek verilmiş ve gercekten de güzel olmuş Sercan.. Gerci tüm bölümlerine henüz ben bakamadım.. Yüklemesi az yavaş geldi bana.. Gel gelelim beni düşündüren buraya bakarken başka birsey oldu yine... Ne kadar da kolay herşey elimizin altın da olmaya başla dı bu internet sayesin de, diye düşünüyorum.. Bir yandan iyi, göremiyenler, gidemeyenler için... Bir yandan ise..Internet sayesin de nasıl olsa gördüm ..gitmiş kadar oldum denilmez mi.. Gercekten de gidilmiş kadar olunur mu... Bilmem anlatabildimi gayet guzel anlattınız bırce. bızler herseyın en kısa yolunu ama en ıyısını ısterız.sanırım bu bızım kanımzıda var Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.