Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Boleyn Kızı 2008 (The Other Boleyn Girl ) ask, iftira ,karma karisik iliskiler..

Tür :Biyografi / Dram / Romantik / Suç / Tarih / Psikolojik

Yönetmen :Justin Chadwick

Senaryo :Peter Morgan, Philippa Gregory, Philippa Gregory (Kitap)

Oyuncular :Kristin Scott Thomas, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Natalie Portman, David Morrissey, Eric Bana, Ana Torrent

The_Other_Boleyn_Girl.jpg

Mary Boleyn (Scarlett Johansson), on dört yaşında, masum bir kız olarak kraliyet sarayına geldiğinde Kral VII. Henry’nin (Eric Bana) gözlerini kamaştırır. Kralın sonsuz ilgisi karşısında tüm varlığı alt üst olan Mary’nin krala olan aşkı her geçen gün artarken, apaçık yaşanan bu aşkın beraberinde sarayın taçsız kraliçesi olarak görülmeye başlanır. Zamanla kralın ilgisini kaybetmeye başlayan Mary, karşısında rakip olur kardeşi Anne (Natalie Portman)’i bulacaktır. Tüm bunlar karşısında, ailesinin hırslı oyunlarında bir piyon haline gelmiş olduğunu ve saray hayatının tehlikeli entrikalarını fark eden Mary, ailesinin isteği üzerine kardeşinin krala yakınlaşmasına yardım eder ve olanları soğukkanlılıkla izlemeye devam eder; Anne’i kraliçeliğe götürecek yolda bile sesini çıkarmayacaktır. Mary’nin krala karşı tutkulu aşkı ve Anne’in içten sevgisi arasında rekabet artarken, İngiltere de bu ikircikli aşkın ortasında ikiye bölünme yolundadır. Dramatik bu ilişkiler ağına rağmen sadakat ve gücü yine de birbirlerinde bulan Boleyn kızlarının birbirine olan bağı, geride bıraktıkları dağılmış bir ülke, tatminsiz bir aile ve tükenmeyen aşklarına rağmen artar. Onları nasıl tehlikelerin beklediği ise kralın insafına kalacaktır. Alinti

Biyografi, Dram ve Tarih seviyorsaniz bu filmi mutlaka izleyin. Mary ile Anne'nin iliskisi ilginc , babalarinin hele amcalarinin davranma cekline ben nasil davranirdim diye dusunuyorum, eminim karsi gelirdim. Anne karekterine sicak bakmadim bastan ama film ilerledikce onu biraz daha iyi anladim. Scarlett Mary olarak iyi oynadigi halde 14 yasina hic benzetemedim filmde onun okadar genc biri oldugunu bilmiyordum smile.gif Filmde hemen hemen her istediniz oluyor.. Drama var, ask var, tarihsel bilgi ve daha bir cok sey.

Zaman bulursaniz izleyim derim.

Gönderi tarihi:

Ben bu filmin bir öncekisini izledim aynı adla,ne yalan söyleyeyim pek sevmemiştim bunuda sırf o yüzden izlemedim..

Ama yorumun güzel olmuş kimbilir belki izlerim ;)

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Ben bu filmin bir öncekisini izledim aynı adla,ne yalan söyleyeyim pek sevmemiştim bunuda sırf o yüzden izlemedim..

Ama yorumun güzel olmuş kimbilir belki izlerim ;)

Film sinemalarda oynadinda bende demistim asla gitmem diye :) DVD de dun baktimda hosuma gitti kapali perdelerin arkasinda neler oldugunu gormek bide gercekten Kralice olmak o kadar zorki illede oglan cocugu bekliyor herkes butun Ulkenin gozleri sende vs Zor ve stressli bir is yani :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.