Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 ya insanlar açlıktan ölürken....bakar mısınız ATATÜRK'ün manevi kızı aldığı parayı az buluyor.........5.000,00YTL az ama demi.....ayda bu kadarcık para ne yetsin... ya asgari ücret alanlar bunlar ne yapsın....... saygılar... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Yazık kadıncağıza hem ona hem de Galatasaraya yardım için para toplayalım.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Yazık kadıncağıza hem ona hem de Galatasaraya yardım için para toplayalım.. +1 Alıntı
Φ Golimer Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 Allah gözünü doyursun böyle insanların. Zaten ülkemiz aç gözlüler yüzünden bu hale geldi... Bir taraf'da bir lokma yiyecek ekmek bulamayan insanlarımız. Bir taraf'da para içinde yüzen ve halen hep bana diyen zavallılar. Toprağın altında o paralar sizleri rahat rahat yaşatır, toplamaya devam edin! Alıntı
Φ Shatin Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 yalnız o değil maaşından şikayet eden, Asgari ücret 380 YTL iken 10 milyar lira milletvekili maaşı ve 3 milyar lira emekli milletvekili maaşı olmuş şu memlekette onlar bile maaşlarının azlığından yakınıyorlar. Hatta ve hatta meclis birçok toplantısında yeterli çoğunluğa ulaşamazken oylama yapmak için maaş konularında niyeyse herkes koşulsuz şartsız orda oluyor ve herkesin eli havada oluyor. Ne kadar ekmek o kadar köfte demişler ama ben bir türlü o şahısların o kadar ekmek ürettiğini düşünmüyorum niyeyse Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.