Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ya insanlar açlıktan ölürken....bakar mısınız ATATÜRK'ün manevi kızı aldığı parayı az buluyor.........5.000,00YTL az ama demi.....ayda bu kadarcık para ne yetsin...

ya asgari ücret alanlar bunlar ne yapsın.......

saygılar... :clover:

Gönderi tarihi:

Allah gözünü doyursun böyle insanların. Zaten ülkemiz aç gözlüler yüzünden bu hale geldi...

Bir taraf'da bir lokma yiyecek ekmek bulamayan insanlarımız. Bir taraf'da para içinde yüzen ve halen hep bana diyen zavallılar. Toprağın altında o paralar sizleri rahat rahat yaşatır, toplamaya devam edin!

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

yalnız o değil maaşından şikayet eden, Asgari ücret 380 YTL iken 10 milyar lira milletvekili maaşı ve 3 milyar lira emekli milletvekili maaşı olmuş şu memlekette onlar bile maaşlarının azlığından yakınıyorlar. Hatta ve hatta meclis birçok toplantısında yeterli çoğunluğa ulaşamazken oylama yapmak için maaş konularında niyeyse herkes koşulsuz şartsız orda oluyor ve herkesin eli havada oluyor. ;) Ne kadar ekmek o kadar köfte demişler ama ben bir türlü o şahısların o kadar ekmek ürettiğini düşünmüyorum niyeyse :angry:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.