Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Dogum gunun kutlu olsun nutelladaşım.ALLAH karsina kendin gibi iyi insanlari cikarsin omrun boyunca...simdi bi nutellali pasta koyardim suraya ama cepten giriyorum bilgisayardan girince koyarim pastayi en buyuk dilim benim ona gore Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 nutelladaşım çok teşekkür ederim nutellalı pasta demek Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 dogum gunun kutlu olsun zeynep Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 teşekkür ederim sercan nutelladaşım yazmamış kusura bakma en büyük dilim senin zaten...istersen pastayı ikiye bölelim yarısı senin olsun yarısını biz paylaşalım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 Nutelladaşım buda hediyen en orjinalinden öle başka sitelerden (ç)alıntı değil canlı canlı şu an yiyorum... bak senin için kurabiyenin üstüne sürdüm yiyebilirsin... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 nutelladaşım ne kadar da güzel görünüyor nutellalı kek denemiştim ama kurabiye :w00t: bunu da deniycem Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 canımmmmmmmmm cimcimemmm geç kaldım ama yinede doğum gününü kutlamak isteddim yinede erbayyyyyyyy bu ne böyleeeeeeee kavanozzz bitmişşşşşşş Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 yalnız iyi fikir kız biz de mi denesek ki bu arada canımmmm teşekkür ederim hem sen geç kalsan da kutlamıştın Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 deniz kızı biz nutellanın dibini görmeden bırakmıyoruz bunu kesinlikle denemelisin nutelladaşım hele kurabiyeler fırından yeni çıkmışsa tadından yenmiyo Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 zeynepcim bende geç kaldım galiba doğum günün kutlu olsun tatlım, nice sağlıklı ve mutlu senelere Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Doğum günü için küçük bir Nutella havuzu hediyem olsun. Nice yıllara! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.