Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Dogum gunun kutlu olsun nutelladaşım.ALLAH karsina kendin gibi iyi insanlari cikarsin omrun boyunca...simdi bi nutellali pasta koyardim suraya ama cepten giriyorum bilgisayardan girince koyarim pastayi en buyuk dilim benim ona gore :P

Gönderi tarihi:

nutelladaşım çok teşekkür ederim :rolleyes:

nutellalı pasta demek :blink::wub::thumbsup::alkis:

Gönderi tarihi:

teşekkür ederim sercan :)

nutelladaşım yazmamış kusura bakma en büyük dilim senin zaten...istersen pastayı ikiye bölelim yarısı senin olsun yarısını biz paylaşalım :shifty::w00t::islik::yuvarlan::grin:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Nutelladaşım buda hediyen en orjinalinden öle başka sitelerden (ç)alıntı değil :D:P canlı canlı şu an yiyorum... :lol: bak senin için kurabiyenin üstüne sürdüm yiyebilirsin... :stuart:

img0066ky8.jpg

w1600.png

Gönderi tarihi:

nutelladaşım :blink: ne kadar da güzel görünüyor :rolleyes:

nutellalı kek denemiştim ama kurabiye :w00t: :w00t: bunu da deniycem :shuriken::thumbsup::w00t::yuvarlan:

Gönderi tarihi:

canımmmmmmmmm cimcimemmm geç kaldım ama yinede doğum gününü kutlamak isteddim yinede :wub::wub::wub:

erbayyyyyyyy bu ne böyleeeeeeee kavanozzz bitmişşşşşşş :P:P:P

Gönderi tarihi:

yalnız iyi fikir kız biz de mi denesek ki :shifty:

bu arada canımmmm teşekkür ederim :wub: hem sen geç kalsan da kutlamıştın ;):wub:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

deniz kızı biz nutellanın dibini görmeden bırakmıyoruz :D bunu kesinlikle denemelisin nutelladaşım hele kurabiyeler fırından yeni çıkmışsa tadından yenmiyo :D

Gönderi tarihi:

zeynepcim bende geç kaldım galiba :unsure::(

doğum günün kutlu olsun tatlım, nice sağlıklı ve mutlu senelere :):clover:

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

nutella_el.jpg

Doğum günü için küçük bir Nutella havuzu hediyem olsun. Nice yıllara! :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.