Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl selam arkadaşlar tanışmak isterseniz buraya ben tayfa yani yakup
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl mrb arkadaşım... hoşgeldin aramıza... inşallah keyifli vakitler geçirirsin
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl Yazar hoş gördük teşekkür ederim msn adresimi verim size konuşmak isteyenler gelebilir [email protected]
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl hey gidi hey....du bi az soluklan...iki nefes al..ne bu yangından mal kaçırıyor adam hemen msn falan ne iş..... umarım sonun hayır olur jojuğum........
Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 19 yıl hoş gördük teşekkür ederim msn adresimi verim size konuşmak isteyenler gelebilir [email protected] Nan bu nee Allah iyiliğini versin emi ..
Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 19 yıl Yazar ya niye kızıyosunuz tamam ya sözlerimi geri aldım .................... tabiki bir şakaydı neyse boşverin ya bana ad-ware türkçe versiyonu lazım yaw
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl selam arkadaşlar tanışmak isterseniz buraya ben tayfa yani yakup Hoşgelmişsin görmemişim seni ya Nasıl olur da ben bu avatarı göremem
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Hoşgelmişsin görmemişim seni ya Nasıl olur da ben bu avatarı göremem hoş bulduk saolun hepinize
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.