Φ tayfa Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 selam arkadaşlar tanışmak isterseniz buraya ben tayfa yani yakup Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 mrb arkadaşım... hoşgeldin aramıza... inşallah keyifli vakitler geçirirsin Alıntı
Φ tayfa Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 hoş gördük teşekkür ederim msn adresimi verim size konuşmak isteyenler gelebilir [email protected] Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 hey gidi hey....du bi az soluklan...iki nefes al..ne bu yangından mal kaçırıyor adam hemen msn falan ne iş..... umarım sonun hayır olur jojuğum........ Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2006 hoş gördük teşekkür ederim msn adresimi verim size konuşmak isteyenler gelebilir [email protected] Nan bu nee Allah iyiliğini versin emi .. Alıntı
Φ tayfa Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 ya niye kızıyosunuz tamam ya sözlerimi geri aldım .................... tabiki bir şakaydı neyse boşverin ya bana ad-ware türkçe versiyonu lazım yaw Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2006 hoşgeldin eli boş geldin Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 İİİİİİİİİİİ HOŞGELDİN..... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 selam arkadaşlar tanışmak isterseniz buraya ben tayfa yani yakup Hoşgelmişsin görmemişim seni ya Nasıl olur da ben bu avatarı göremem Alıntı
Φ tayfa Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Hoşgelmişsin görmemişim seni ya Nasıl olur da ben bu avatarı göremem hoş bulduk saolun hepinize Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.