Φ IRMAKK Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2009 Mide ağrılarıyla doktora giden bir kadının, 60 yıldır hamile olduğu ortaya çıktı. Çin’in güneyindeki Huangjiaotan kentinde yaşayan 92 yaşındaki Huang Yijun, doktorlara 1948 yılında bebeğinin karnında öldüğünü, ancak parasızlık yüzünden kürtaj yaptıramadığını söyledi. O zamanlar, bugünün parasıyla yaklaşık 300 TL tutarındaki kürtaj parasını bulamadığını söyleyen Huang, "Bütün aile çalışsak bu parayı ancak birkaç yılda biriktirebilirdik. Ben de aldıramadım" dedi. Qingşen Hastanesi’nden Dr. Liu Anbin, "40 yıldır bu meslekteyim, ilk kez böyle bir şey görüyorum" dedi. PES Alıntı
Φ kardelen___ Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2009 Mide ağrılarıyla doktora giden bir kadının, 60 yıldır hamile olduğu ortaya çıktı. Çin?in güneyindeki Huangjiaotan kentinde yaşayan 92 yaşındaki Huang Yijun, doktorlara 1948 yılında bebeğinin karnında öldüğünü, ancak parasızlık yüzünden kürtaj yaptıramadığını söyledi. O zamanlar, bugünün parasıyla yaklaşık 300 TL tutarındaki kürtaj parasını bulamadığını söyleyen Huang, "Bütün aile çalışsak bu parayı ancak birkaç yılda biriktirebilirdik. Ben de aldıramadım" dedi. Qingşen Hastanesi?nden Dr. Liu Anbin, "40 yıldır bu meslekteyim, ilk kez böyle bir şey görüyorum" dedi. PES hakkaten böyle bişey olabilirmi ki bildiğim kadarıyla ölen bebek anneyid zehirliyor Alıntı
Φ Romer Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2009 hakkaten böyle bişey olabilirmi ki bildiğim kadarıyla ölen bebek anneyid zehirliyor Size katılıyorum ama aklım karıştı Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2009 Determinist ilkeye göre gerçekleşme olasılığı çok çok düşük de olsa bulunan bir durum, bir gün mutlaka gerçekleşir... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.