Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 16 yıl arkadaşlar mrb kilo almak için üye oldum iyişallah sizlerin yardımıyla alcam şimdiden teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 16 yıl arkadaşlar mrb kilo almak için üye oldum iyişallah sizlerin yardımıyla alcam şimdiden teşekkür ederim ama siz çok şakacı bir üyesiniz bende arınmak için üye olmuştum
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 16 yıl arkadaşlar mrb kilo almak için üye oldum iyişallah sizlerin yardımıyla alcam şimdiden teşekkür ederim piissstt agop bizim forumda kilomu satılıyormuş?
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 16 yıl olabilir ya da bağımlılık yaratıp bilgisayar makinaaassıı önünden hiç ayrılmayıp cipse kızartmaya bağlayıp yağ bağlattırıyordur -ne zor bir yüklemdi buuu-
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 16 yıl ben şu göbek etrafımdakileri satabilirim hemde uygun fiyata pazarlık dahil
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 16 yıl arkadaşlar mrb kilo almak için üye oldum iyişallah sizlerin yardımıyla alcam şimdiden teşekkür ederim eğer burada kilo alınıyorsa ben de bi kaç kilo istiyorum kendimi bildim bileli hep aynı kilodayım:)
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 16 yıl Yazar eğer burada kilo alınıyorsa ben de bi kaç kilo istiyorumkendimi bildim bileli hep aynı kilodayım:) yok yanlış anladınız beni bazı tavsiiyelerde bulunuluyor artık bılen arkdşlr yardımcı olurlr...........
Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 16 yıl KARDEŞİM BOŞVER KİLOYU YA KİLODAN DAHA ÖNEMLİ ALMAMIZ GEREKEN BAZI ŞEYLER ALALIM MESELA İSLAMİ BİLGİ KİLO ALIP DA başına dert mi alıcan,sonra da aldım diye vermeye çalışıcaksın ALLAHA ŞÜKÜR YA afrikalıları düşün
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 16 yıl yok yanlış anladınız beni bazı tavsiiyelerde bulunuluyor artık bılen arkdşlr yardımcı olurlr........... Forumdaşım, benim de bu ara kilo alma sorunum var.ne zamansız yemek ne de abur cuburla olmuyor bu iş.en iyisi bir diyetisyene git.hatta mutlaka uğra.uğrayamasan nette hizmet veren siteler varsa diyet ile ilgili mutlaka bak. kilolu olmak ne kadar sorunsa,zayıf olmak da o kadar sorun...umarım,herşey yoluna girer.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.