Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar Türkçe Rap'in Gelişmesinden Yana olduğum İçin Bu Sitemi Oluşturmaya Karar Werdim..Eğer Sizde Bir Ceza, Bir Sagopa,Bir Fuat weya Başka bi rap sanatçısı hayranıysanız Mutlaka Gezip Görmeniz gerektiğine İnandığım Bir Sİtededir...

Bu sitemde Bütün Türkçe Rap'in Zirvesindeki Rap sanatçılarının Anketide Bulunmaktadır..Sevdiğiniz Rap sanatçısını Oylarınızla Destekleyin!....

Türkçe Rap Sitesi we Diskografisi::http://www.mujdat.tr.gs

Gönderi tarihi:

turkish hip hop ve rap gercekten ulkemızde ok ılerleme kaydettı ama turkıyede turkısh hıp hop ıcın tartısmasız bı numaralı kesınlıkle CARTELdir bu da boyle bılınee:D

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

CEZA nın hayranıyım hemen giriyorum siteye bekle site ben geliom :D >>>>>>>>>>

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

arkadaşlar şu sitede aynı böle bi tartışma okumuştum www.raparea.com bakarsanız memlun olurum sizde katılın tartışmaya

• 2 hafta sonra...
  • 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

bence sagopa tek

cartel in yaptığına ben rap demiyorum türkiye rapi onlardan tanıdı ama yanlış tanıdı ogeday a gelince arkadaşlar sırf rap dinlicem diye kalitesiz şeylerle uğraşmayın inanın o adamın bişe bildiği yok

Selametle...

Gönderi tarihi:

ya abi ii tamam türkçe rap hakkında bişeler paylaşıyoruzda bu sitenin türkçe raple alakası yok adam kendi hayatını yazmış:D

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

CEZA CEZA ve yine CEZAA diorum ben

sadece ceza dinlemiorum ama rapçiler içinde en beğendiğim isim..

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

abi CEZA ve SAGOPA nın üstüne rap yapan tanımam zaten ikisini birleştiren bir şarkı var ya Süper abi ya.... CEZA & SAGPOA : NEYİM VAR Kİ :D:D:D

Gönderi tarihi:
abi CEZA ve SAGOPA nın üstüne rap yapan tanımam zaten ikisini birleştiren bir şarkı var ya Süper abi ya.... CEZA & SAGPOA : NEYİM VAR Kİ :D:D:D

Evet bence de müthişş!!!

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.