Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2009 16 yıl EREGENEKONKIZILELMAOPERASYONU DEVAM EDİYOR Ergenekon (kızılelma) operasyonu bir taşla iki kuş vurma operasyonudur... Bakınız illegal boyutunda eski ÜLKÜCÜLER var ve her türlü suç aletleri onlardan çıkıyor fakat suç ortakları ULUSALSOL VATANSEVER cephe olarak bizimkiler darbeyi yiyiyor... Ufuk Uras olayını iyi düşünmek gerektir !!! Bendeniz tüm bu olaylardan önce bir gün göz altına alınmıştım... On kişi terörle mücadelede HÜR İSLAM HALK HAREKETİ lideri olarak beni sorguya çektiler... Bir makalemiz vardı suç unsuru taşıyordu... Hareketin hedefinde CHP,İP,VAKİT,TSK,VE DİYANET vardı... Aslında biz bu makaleyi en az ALTI AY ilgili kurmlara gönderdik... Hiçbirinden çıt çıkmaz iken bir İŞÇİ PARTİLİ Avcılar yakasından bu makalemizi okumuş ve hemen İşçi Partisi genel sekreterine göndermiş...Genel sekreterde İçişleri bakanlığına sonrada İstanbul terörle mücadele şubesine bir ay takip ve Ramazan ayında eve sabah altı sularında baskın sanki HİZBULLAH evini basar gibi çelik yelekler,MP 5'ler botlarıyla eve hücum ettiler... Aslında onlar benim tuzağıma düştüler... Zaten benim senaryomda böyle sonuçlanmalıydı ve bu FETHULLAHÇI GLADYO bir güzel tuzağıma düşmüş oldular... Bu hareketin bir özelliği vardır... ALEVİ BEKTAŞİ VE Şİİ özellik taşımaktadır... Daha doğrusu bir ALEVİ MİLİTAN örgüttür... Evden benim mini kütüpanemden bazı yazılarımı ve notlarımıda aldılar... Ve hep birlikte ekiple TERÖRLE MÜCADELE MERKEZİNE BEŞİKTAŞA gittik... Gerekli işlemler yapıldı... Ve hücreme götürülmeden sorgu başladı... Bu örgüt neden kuruldu sorusuna Alevilerin kıyamı için kurulmuştur cevabı verildi... Kaç kişisiniz sorusuna kurucusu ve üyesi olduğumu ve tek olduğumu söyledim... ALEVİLİKLE ilgili sorular soruldu... Örneğin MUM SÖNDÜ hakkında ... Uzunca bir cevap verdim... Bu olayın Hoca Ahmet Yeseviye kadar uzadığını söyledim... Nasıl ki,kendileri kadınlarını mescidlerden çıkardıkları gibi Alevilerin kadınlarınıda Cemden çıkarmak için bir iftira olduğunu söyledim... MEKKEDE KABE VARDIR...Bu mescid dünyanın en büyük mescididir...Ama bakınız kadın erkek birlikte ve karma olarak ibadet ve tavaf gerçekleşmektedir... Bu sorgularımda ilginç notlarım var... Örneğin beni sorgulayan kişilerin hal ve hareketleri ile sabittir ki;FETHULLAHÇILAR hakimdi... Ve bazı ÜLKÜCÜ bıyıklı arkadaşlarda mevcuttu... Hatta bir tanesi,biz seni iki yıldır biliyordukta üstüne gelemedik dercesine imada bulunuyordu... Biriside şöyle dedi;**BİZ NE KADAR YASADIŞI SOL ÖRGÜTÜN HÜCRE EVİ'Nİ BASTIYSAK KARŞIMIZA HEP İÇLERİNDEN ÇIKANLARIN YÜZDE DOKSANDOKUZU ALEVİYDİ** Bende içimden öfkelenerek parmağımı masaya yıklayarak şöyle dedim:**İŞTE BEN ONUN İÇİN BURDAYIM...ALTERNATİF BİR HAREKET OLARAK** Artık oyun bozuldu çünki,biz bu olayı çözdük ve ONİKİDEN vurduk... Alışmışlar Alevilerin üzerine KOMİNİST etiketi takıp vurun bu koministtir diye...Ama içlerinden kıs kıs gülerek yine ALEVİKIZILBAŞLARIN hakkından geldik diyorlar... MEHDİ BU OYUNU BOZACAK ??? HA GEYRET ALEVİLER HA GAYRET UYANIN UYANIN UYANIN MEHDİ ARANIZDADIR...YEZİTLER TELAŞTADIRLAR HU... Ve benim bir taktiğim vardı onları sınamak için... Onlar bana soru sorarlardı ve ben cevap verirken AYAK AYAK ÜSTÜNE atarak cevap veriridim... RENKTEN RENGE GİRERLERDİ HEPSİ...ÇÜNKİ AZRAİL GİBİ KARŞILARINDAYDIM VESSELAM...ALLHUEKBER...MEHDİREHBER... Hatta bir ara benimle baş edemiyeceklerini anladıkları vakit sorgulamaktan vaz geçip iç salona gittiler... Ve ben orda yalnız kaldım... En geride kalanı bana senin olayın psikolojik dedi: Bende ona kısa ve öz bir şekilde şöyle söyledim:**VESVESE YAPIYORSUN ???**(ŞEYTAN-I LAİNİN KÜRSÜSÜSÜN SEN) Onların yanına gittim ve baktım ekranda STV'yi seyrediyorlardı pür dikkat... Beni görür görmez hemen kanal değiştirdiler...KOKTULAR ÇÜNKÜ??? Daha sonra beni hücreme götürdüler istirahat için...Bir süre hücremde olup biten olayları tefekkür ederek karşıma çıkabilecek hadiseler hakkında ne gibi tavır alırım diye hesaplar yapıyordum... Her ne kadar bir klasik sorgu yapılyorsada orda FETHULLAHÇILARIN hakim olması hasebiyle birde PSİKOLOJİK SAVAŞ vardı... İçlerinde bazı polisler vardı Alevi olduklarını sanıyorum... Her ne hikmetse onların arasında KUZU gibiydiler... Yani içerden bir fetih???-i FETHULLAH gerçekleşmişde esir konumundaydılar... ((Zaten birgün bana bunu bir alevi kökenli polis haber vermişti...O şöyle dedi;*ABİ ADAMLAR YÜZDE SEKSEN ELE GEÇİRMİŞLER VE GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE HERŞEYİ YAPIYORLAR* Ben o polise bekleyin zamanı var bizde düğmeye basacağız demiştim YENİBOSNA CEM EVİNDE???)) AMA BEN İÇLERİNDE KIZILBİR ARSLAN GİBİYDİM... DAHA SONRA BİR KAMU AVUKATI GELDİ BAYANDI... GÜYA BENİM AVUKATIMDI... BİLGİSAYAR DESTEKLİ İŞLEMLER YAPILDI... VE TÜM PROSEDÜR UYGULANDIKTAN SONRA AVUKATIM BANA İZMİRE GİDECEĞİNİ SON OLARTAK BİR ŞEY İSTEYİP İSTEMEDİĞİMİ SORDU... BENDE DEDİM Kİ; EĞER BU SORGU VE İŞLEMLER BENİM ALEYHİME SONUÇLANIRDA ELİMİ KOLUMU BAĞLARLAR İSE??? LÜTFEN O ZAMAN BENİMLE İRAN İSLAM CUMHURİYETİ BAŞ KONSOLOSLUĞUYLA İRTİBAT KURUNUZ... İŞTE O ZAMAN BENDE DÜĞMEYE BASACAKTIM... ÇÜNKİ İİC YASALARINA GÖRE MÜSTAZAF BIRAKILMIŞ İSLAM HAREKETLERİNE YARDIM TAHHÜTÜ VARDI BU YASA İLE GARANTÖRLÜK ALTINA ALIMIŞTI... ZATEN DAHA SONRAKİ YAZILARIMI OKUYACAK OLURSANIZ TUNCELİ VE TAHRAN HATTI İÇİNDE ÇABALARIMIZ VAR... OLAY ŞU ??? İRAN İSLAM CUMHURİYETİ ALEVİLERİN KANAAT ÖNDERLERİ ARASINDA BİR KİŞİYİ ARAMIŞLAR... BUNLARDAN BİRİSİ RIZA ZELYUTTUR... RIZA ZELYUTA ÇOK VAADLERDE BULUNMUŞLAR... ODA KENDİNİ BİR ŞEY ZANNETMİŞ VE ONLARIN VERDİĞİ FIRSATI DEĞERLENDİREMEMİŞ ZAVALLI ŞİMDİ CEREMESİNİ ÇEKİYORUZ... AMA ŞİMDİ CHP TSK İP DİYANET VAKİT VE ŞİMDİDE MİTLE TEM TELAŞTA ÇÜNKİ İRANIN ARADIĞI ADAM BULUNDU TEK YAPILACAK ŞEY BU ADAMLA DEVRİM MUHAFIZLARININ VE MOLLALARIN İRTİBATA GEÇMESİDİR... İŞTE BU ABD İSRAİL TÜRKİYE MISIRIN VE DİĞERLERİNİN KOKULU RÜYASIDIR...UYANIŞI OLMAYAN KABUSLARIDIR... BİZ DİYORUZ Kİ **ATATÜRK VE HUMEYNİ STRTEJİSİ KAZANACAKTIR,,,** BU BİZİM DEĞİL ALLAHIN DİLEMESİ İLE BÖYLEDİR... AMA CİN VE İNSAN ŞEYTANLARI ŞİMDİ MEHDİNİN ZAMANININ YAKLAŞTIĞINI FARK ETTİ... TELAŞLANMAYA BAŞLADILAR... ELLERİ AYAKLARINA DOLANDI... SÖYLEYİNİZ BANA NE OLUYOR BU DÜNYAYA BÖYLE NE OLUYOR ORTADOĞUYA VE NE OLUYOR BU MEMLEKETEDE BÖYLE GARİP HALLER YAŞANIYOR... Şİİ HİZBULLAH LİDERİ BUNU BİLİYOR VE DİYOR Kİ ASKERLERİNE SABIRLI OLUN MEHDİNİN ZUHURU YAKINDIR... VE BİZDE BUNUN TÜRKİYE AYAĞINI OLUŞTURUYORUZ... YANİ BİZİM İÇİMİZDEKİ YEZİDLERİN VE MERVANLARIN TELAŞI BÜTÜN BU... İSA ALEYHİSSELAM DİYOR Kİ???**HERKESİN BARIŞDAN SÖZ ETTİĞİ BİR ZAMANDA YIKIM GELECEKTİR...** BAKINIZ LÜTFEN DİKKAT EDİNİZ ŞU KONŞÖKTÜRE VE GÖRECEKSİNİZ Kİ EN SON BARIŞDAN SÖZ EDECEK İNSANLAR BARIŞSEVER OLMUŞLAR NEDEN... İŞTE BU ŞEYTANIN EN SON TUZAĞIDA ONDAN... MERAK ETMEYİNİZ BİZ İMAMIMIZIN YANINDAYIZ VE TÜM OLUP BİTENLERDEN HABERDARIZ... TEK SORUN ALEVİLERİN KIYAMI MESELESİ... YAVUZ UN BAŞLATMIŞ OLDUĞU ASİMİLASYON OPERASYONU BAŞARIYLA SONA ERMİŞTİR... VE SONUÇ ALEVİLERDE NE ZERRECE İMAN NE DE ZERRECE AKIL KALMIŞTIR... YÜRÜYEN BİR CESED OLMUŞLARDIR... SANKİ YOK GİBİDİRLER... AMA KIYAM EDECEKLER... NE ZAMAN... ONİKİNCİ İMAMLARI MUHAMMED MEHDİYİ KARŞILARINDA HEYBETLİ BİR ŞEKİLDE KORKU VE SAYGI İLE BULDUKLARI ZAMAN... O ONLARA ŞUNU DİYECEK...BİN YIL BENİ BEKLEDİNİZDE BİR YÜZYIL DAHA SABREDEMEDİZ HA...HEYHAT HEYHAT... PİR SULTAN HACIBEKTAŞA RAĞMEN MEHDİYE ZEMİN HAZIRLARKEN NE YAZIK Kİ SÖZDE ZAMANIN PİR SULTANI OLAN MAHSUNİ ŞERİF ATATÜRKE RAĞMEN MEHDİYE ZEMİN HAZIRLAMAMIŞTIR... ***SARI SAÇLI MAVİ GÖZLÜM NERDE*** DİYE KENDİNİ KANDIRMIŞTIR... MEHDİ ÜZGÜN MEHDİ DARGIN MEHDİ KIRGIN ALEVİLERE VE BEKTAŞİLERE... HARUN YAHYANIN MASKARALIK KONUSU OLDUĞU İÇİNDE ONLARA LANET EDİYOR VESSELAM... ******** GAZANIZ MÜBAREK OLSUN EY ALEVİLER EY BEKTAŞİLER EY ŞİİLER VE EY NAKŞİLER... MEHDİNİN ZUHURU YAKINDIR...YEDİ İKLİM DÖRT KÖŞEDEN YERİN VE GÖĞÜN ORDULARIYLA GELİYOR...KİMSENİN KAÇACAK YERİ YOK... MEHDİ SON OLARAK DİYOR Kİ; BEN BARIŞ VE ESENLİK İÇİN DEĞİL KAN VE KILIÇ İÇİN GÖNDERİLDİM VE AYAĞA KALDIRILDIM...YERYÜZÜNDE KAN DÖKÜP FESAT ÇIKARMAYA GELDİM...ŞEYTANIN KULLARINI SAPTIRMAYA GELDİM...DÜNYAYI VE İÇİNDEKİLERİ GANİMET-İ MUAZZAM OLARAK ŞEYTANDAN DEVRALMAYA GELDİM...ALLAH DİYOR Kİ BEKLEYİNİZ??? YANİ ŞEYTAN-I LAİNE VERİLEN SÜRENİN DOLUP O SÜREYİ DEVRALACAK OLAN SAHİB-İ ZAMANI BEKLEYİNİZ DİYOR... ŞEYTAN-I LAİNİN LAİN ZÜRRİYET İNİN AVRATLARINI KIZLARINI GELİNLERİNİ VE CARİYELERİNİ GANİMET EDİNMEYE GELİYORUM DİYOR MEHDİ... ((30. Hani, Rabbin meleklere, "Ben yeryüzünde bir halife yaratacağım" demişti. Onlar, "Orada bozgunculuk yapacak, kan dökecek birini mi yaratacaksın? Oysa biz sana hamdederek daima seni tesbih ve takdis ediyoruz." demişler, Allah da, "Ben sizin bilmediğinizi bilirim" demişti...BAKARA SURESİ)) SİZ BENİ KARŞINIZDA AZRAİL GİBİ BULMADIKÇA ASLA O OLDUĞUMA İMAN GETİREMİYECEKSİNİZ DİYOR MEHDİ.... BEN BURDAYIM SİZ NERDESİNİZ ARANIZDAYIM GÖRMÜYORMUSUNUZ KÖR ŞEYTANLAR DİYOR MEHDİ... EY FETHULLAH GÜLEN EY HY VE ONLARIN ADIMLARINI TAKİP EDEN MELUNE TAİFESİ...MÜMİNLER BANA ELLERİYLE BİAT EDECEKLER AMA SİZLER DİLLERİNİZLE BAŞKA BİR ŞEKİLDE BİAT EDECEKSİNİZ...KÖPEK GİBİ DİLİNİZİ SARKITARAK BİAT EDECEKSİNİZ...BÜTÜN BENLİĞİMLE ÖZDEŞLEŞMİŞ ESASIMA BİAT EDECEKSİNİZ... VE DİLİNİZİN SOĞUKLUĞUNU O ESASIMDA HİSSETMEDİKÇEDE BİATINIZI KABUL ETMİYECEĞİM DİYOR MEHDİ... * * * * * * * * * * *(*) ! ....zuhuru yakındır. ATATÜRK VE HUMEYNİ STRATEJİSİ KAZANACAKTIR... MAZLUMLAR MUZAFFERDİR... ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM... YAŞASIN KUTSAL KİNİMİZ... YAŞASIN KUTSAL ŞERİATIMIZ... VE...YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ... HÜR İSLÂM HALK HAREKETİ ======================== YA ALLAH YA MUHAMMED YA ALİ YA MEHDİ SAHİB-İ AN-I ZAMAN... ZİKR-İ HAKİKATİMİZDİR... ______________________ BAKİ GERÇEKLER DEMİNE HU DOST ALLAH EYVALLAH... GERÇEĞE HU MÜMİNE YA ALİ YA MEHDİ SAHİB-İ ZAMAN...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.