Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar eski erkek arkadaşımın arkadaşlarıyla gittiğimiz bir yerde eski kız arkadaşını da gördüm kız bütün gece kız beni kıskandı hala da aklı benim erkek arkadaşımda buraya kadar tamam.

gel gör ki bu kızın eskiden benimkiyle arkadaşlıktan öte bir ilişkisi olmuş

resimleri bile var sarmaşık dolaşık ve bu resimleri görünce tam anlamıyla kanım dondu

kıskanmadım desem yalan küplere bindim

nasıl gözardı edebilirim bu durumu benim onu sürekli elimde tutmak için çaba sarfedeceğim bir ilişkim mi olacak hayal bile edemiyorum tamam çok samimi bir insan herkezle çok samimi

herkezin eski defterleri vardır benim de vardır hatırlamıyorumdur bile

:unsure: ama eski defterleri kurcalamamam mı gerekiyor böyle mi yapılıyor off :shuriken:

Gönderi tarihi:

simdik meliskoo bence eski defterleri karıştırma! o insan senin erkek arkadaşının dünüydü,sen ise bugünündesin,anı yaşamaya bak ve eger erkek arkınla iyi anlasıosan bence ilişkinizi yarına taşımaya calıs,sonucta o ilişki bitmiş,gitmis,gecmıste kalmıs,eger erkek arkın hala onu sevıo olsaydı senınle bırlıkte olmazdı cok soru sorma bu sorun yaratır,bırak ilişki gittiği yere kadar mutlu bı sekılde yasansın...

Gönderi tarihi:

bir eski arkadasin yeri kalbinizde rezervasyon yapilmisdir...korkmayin bunu bölye görmeye...

Herkesin bir gecmisi vardir...öne bakmak lazim...

Dipnot: Gecenlerde yarina baktim...cok güzel manitalar gördüm.. :D

Gönderi tarihi:

bir eski arkadasin yeri kalbinizde rezervasyon yapilmisdir...korkmayin bunu bölye görmeye...

Herkesin bir gecmisi vardir...öne bakmak lazim...

Dipnot: Gecenlerde yarina baktim...cok güzel manitalar gördüm.. :D

ilginç konuşmuşsun...

eskiler güzel de bahsetmese daha güzelsanki hava atmak için sürekli bahsediyor.. bu da hoş değil hem de hiç hoş değil :angry:

Gönderi tarihi:

bosuna anlatmak hos degil tabiki...ama bazen öyle kacar iste...ayni yerlere gidersen daha da kolay kacabilir...

eskisi bitmis ölmüs...kendini güveniyorsan, niye benimle beraber diye sormayacaksin...ne mutlu benimle beraber diyeceksin...

Dipnot: aklima birsey gelmedi..

Gönderi tarihi:

aman düşündüğün şeye bak be melişkooo o eskide kalmış adama sorup da uyuyanı uyandırma boşver o önceydi sen şimdi olansın yani esas olan

ilişkine yazık etme :clover:

evet gezgin...

Dipnot: Gezgin amatörlükden profesyonell kadroya alindi...

Gönderi tarihi:

önemli olan seni sevmesi , belki kızdırcam birilerini ama bırakın erkekler evlenmeden önce daldan dala konsun konabildiğince... sonra gözü dışarda kalmasın...nasıl seveceğini , fiziki güzelliği , ruh güzelliğini tatsın önceliğini belirlesin.... :unsure:

Gönderi tarihi:

başkası ile gezip tozacaksa benim yanımda ne işi var?

Gezgin senin yanında ne işi olsun o benim sevgilim :)

ama hiç durmadan eskilerden bahsediyor ben çapkındım playboydum deyip duruyor

kızlarla resimlerini gösteriyor

hoş değil ki .. :lol::lol::D

Gönderi tarihi:

Gezgin senin yanında ne işi olsun o benim sevgilim :)

ama hiç durmadan eskilerden bahsediyor ben çapkındım playboydum deyip duruyor

kızlarla resimlerini gösteriyor

hoş değil ki .. :lol::lol::D

noluyo yaf? kim kimin yanında geziyo?

belkide sen son durak deilsin ..kimbilir? :(

Gönderi tarihi:

vallah bende anlamadım birde bakmışım melişkoonun sevgilisi benim yanımda hemen hööst len dedim sen benim tipim değilsin dedim senin sahibin var dedim ama nafile....sonunda melişkoo olaya el koydu

benim yanımda olmaması gerektiğini söyledi olay çözüldü :D:lol::P

Gönderi tarihi:

vallah bende anlamadım birde bakmışım melişkoonun sevgilisi benim yanımda hemen hööst len dedim sen benim tipim değilsin dedim senin sahibin var dedim ama nafile....sonunda melişkoo olaya el koydu

benim yanımda olmaması gerektiğini söyledi olay çözüldü :D:lol::P

heheyyy olaya iyi el koymuşum ama demiiii :stuart::D

Gönderi tarihi:

bana soracak olursanız beni sevdiğim kızın herşeyi ilgilendirir eski ilişkilerinden tut özel hayatından cinsel hastalıklarına kadar çünkü ilgilendirmemesi için hiçbir sebep yok ilgilendirmesi için hertürlü neden var

Gönderi tarihi:

Sevgi toprak kadar temiz olmalı

Su kadar berrak

Güneşle öpüşen,başak kadar özgür

Sevgi ümitle başlamalı

Fidan olmalı ekmeli toprağa

Sevgi katkısız olmalı

Yavan ekmek kadar sade

Sevgi içten olmalı,gönülden

Çıkarsız sevgiyi öğrenmeli

İNSANCA...

Gönderi tarihi:

Ben bu olaya bi olaya farklı bi açıdan bakabilir miyim izninizle

yani bu meliskoo sana karşı ya da ilişkine karşı değil güzel bi topic olduğu için bu gözle bakmayı uygun gördüm. Erkekler olarak ilişkilerimizde "Sen benim için vazgeçilmezsin Sanki benim için senden öncesi yoktu ve senden sonrası da olamaz" gibi cümleler sarfederiz. peki şuanki sevgilimizin eski sevgilisine de bu sözleri sarf ettiğini bilmemiz durumunda ne olur? en azından bunu böyle düşünmeyenler şuan düşünebilirler. ve yorumlarını duymak isterim gerçekten.

Ondan başkası olamayacaktı da şimdi ben nasıl varım??

Benden başkası olamayacak onun için ya olursa ?

Gönderi tarihi:

"belki kızdırcam birilerini ama bırakın erkekler evlenmeden önce daldan dala konsun konabildiğince... sonra gözü dışarda kalmasın..."

sayman 22 yazmis..

kizdirmak degil...ama bir iki adim sende atsan bu güzel dünyamizda fena olmaz herhalde...ne insanlar varmis daha...

Dipnot: Umarim sana göre birisini bulursun...unutma ama, sen her tarafa dokunursan, sana bir dokunmamis yetermi acaba...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.