Φ meliskoo Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Arkadaşlar eski erkek arkadaşımın arkadaşlarıyla gittiğimiz bir yerde eski kız arkadaşını da gördüm kız bütün gece kız beni kıskandı hala da aklı benim erkek arkadaşımda buraya kadar tamam. gel gör ki bu kızın eskiden benimkiyle arkadaşlıktan öte bir ilişkisi olmuş resimleri bile var sarmaşık dolaşık ve bu resimleri görünce tam anlamıyla kanım dondu kıskanmadım desem yalan küplere bindim nasıl gözardı edebilirim bu durumu benim onu sürekli elimde tutmak için çaba sarfedeceğim bir ilişkim mi olacak hayal bile edemiyorum tamam çok samimi bir insan herkezle çok samimi herkezin eski defterleri vardır benim de vardır hatırlamıyorumdur bile ama eski defterleri kurcalamamam mı gerekiyor böyle mi yapılıyor off Alıntı
Φ oxan Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 simdik meliskoo bence eski defterleri karıştırma! o insan senin erkek arkadaşının dünüydü,sen ise bugünündesin,anı yaşamaya bak ve eger erkek arkınla iyi anlasıosan bence ilişkinizi yarına taşımaya calıs,sonucta o ilişki bitmiş,gitmis,gecmıste kalmıs,eger erkek arkın hala onu sevıo olsaydı senınle bırlıkte olmazdı cok soru sorma bu sorun yaratır,bırak ilişki gittiği yere kadar mutlu bı sekılde yasansın... Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 bir eski arkadasin yeri kalbinizde rezervasyon yapilmisdir...korkmayin bunu bölye görmeye... Herkesin bir gecmisi vardir...öne bakmak lazim... Dipnot: Gecenlerde yarina baktim...cok güzel manitalar gördüm.. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 bir eski arkadasin yeri kalbinizde rezervasyon yapilmisdir...korkmayin bunu bölye görmeye... Herkesin bir gecmisi vardir...öne bakmak lazim... Dipnot: Gecenlerde yarina baktim...cok güzel manitalar gördüm.. ilginç konuşmuşsun... eskiler güzel de bahsetmese daha güzelsanki hava atmak için sürekli bahsediyor.. bu da hoş değil hem de hiç hoş değil Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 bosuna anlatmak hos degil tabiki...ama bazen öyle kacar iste...ayni yerlere gidersen daha da kolay kacabilir... eskisi bitmis ölmüs...kendini güveniyorsan, niye benimle beraber diye sormayacaksin...ne mutlu benimle beraber diyeceksin... Dipnot: aklima birsey gelmedi.. Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 aman düşündüğün şeye bak be melişkooo o eskide kalmış adama sorup da uyuyanı uyandırma boşver o önceydi sen şimdi olansın yani esas olan ilişkine yazık etme Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 aman düşündüğün şeye bak be melişkooo o eskide kalmış adama sorup da uyuyanı uyandırma boşver o önceydi sen şimdi olansın yani esas olan ilişkine yazık etme evet gezgin... Dipnot: Gezgin amatörlükden profesyonell kadroya alindi... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Thanks çocuklar Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 önemli olan seni sevmesi , belki kızdırcam birilerini ama bırakın erkekler evlenmeden önce daldan dala konsun konabildiğince... sonra gözü dışarda kalmasın...nasıl seveceğini , fiziki güzelliği , ruh güzelliğini tatsın önceliğini belirlesin.... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 başkası ile gezip tozacaksa benim yanımda ne işi var? Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 başkası ile gezip tozacaksa benim yanımda ne işi var? Gezgin senin yanında ne işi olsun o benim sevgilim ama hiç durmadan eskilerden bahsediyor ben çapkındım playboydum deyip duruyor kızlarla resimlerini gösteriyor hoş değil ki .. Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 benim tipim değil sen de deki senin playboyluğunu gören bilen yok Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gezgin senin yanında ne işi olsun o benim sevgilim ama hiç durmadan eskilerden bahsediyor ben çapkındım playboydum deyip duruyor kızlarla resimlerini gösteriyor hoş değil ki .. noluyo yaf? kim kimin yanında geziyo? belkide sen son durak deilsin ..kimbilir? Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 vallah bende anlamadım birde bakmışım melişkoonun sevgilisi benim yanımda hemen hööst len dedim sen benim tipim değilsin dedim senin sahibin var dedim ama nafile....sonunda melişkoo olaya el koydu benim yanımda olmaması gerektiğini söyledi olay çözüldü Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 belkide sen son durak deilsin ..kimbilir? boşver sayman haklısın zaten ... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 yaf meliskooo sen eniyisi bırak bunu... bak bu arkadaşlarınada asılmaya başlamış... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 vallah bende anlamadım birde bakmışım melişkoonun sevgilisi benim yanımda hemen hööst len dedim sen benim tipim değilsin dedim senin sahibin var dedim ama nafile....sonunda melişkoo olaya el koydu benim yanımda olmaması gerektiğini söyledi olay çözüldü heheyyy olaya iyi el koymuşum ama demiiii Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 bana soracak olursanız beni sevdiğim kızın herşeyi ilgilendirir eski ilişkilerinden tut özel hayatından cinsel hastalıklarına kadar çünkü ilgilendirmemesi için hiçbir sebep yok ilgilendirmesi için hertürlü neden var Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Sevgi toprak kadar temiz olmalı Su kadar berrak Güneşle öpüşen,başak kadar özgür Sevgi ümitle başlamalı Fidan olmalı ekmeli toprağa Sevgi katkısız olmalı Yavan ekmek kadar sade Sevgi içten olmalı,gönülden Çıkarsız sevgiyi öğrenmeli İNSANCA... Alıntı
Φ Shatin Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Ben bu olaya bi olaya farklı bi açıdan bakabilir miyim izninizle yani bu meliskoo sana karşı ya da ilişkine karşı değil güzel bi topic olduğu için bu gözle bakmayı uygun gördüm. Erkekler olarak ilişkilerimizde "Sen benim için vazgeçilmezsin Sanki benim için senden öncesi yoktu ve senden sonrası da olamaz" gibi cümleler sarfederiz. peki şuanki sevgilimizin eski sevgilisine de bu sözleri sarf ettiğini bilmemiz durumunda ne olur? en azından bunu böyle düşünmeyenler şuan düşünebilirler. ve yorumlarını duymak isterim gerçekten. Ondan başkası olamayacaktı da şimdi ben nasıl varım?? Benden başkası olamayacak onun için ya olursa ? Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 "belki kızdırcam birilerini ama bırakın erkekler evlenmeden önce daldan dala konsun konabildiğince... sonra gözü dışarda kalmasın..." sayman 22 yazmis.. kizdirmak degil...ama bir iki adim sende atsan bu güzel dünyamizda fena olmaz herhalde...ne insanlar varmis daha... Dipnot: Umarim sana göre birisini bulursun...unutma ama, sen her tarafa dokunursan, sana bir dokunmamis yetermi acaba... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.