Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Az önce sorduğum "anlamdaş sözcükleri bulalım" sorusunda belirttiğim gibi düşünerek bir soru daha oluşturdum; bu kez biraz zor gelebilir soru. Formatı diğeriyle aynı olan soru şöyle:

"Aşağıdaki dört kelimeyi oluşturan harflerin tümünü kullanarak, iki tane ve birbirinin anlamdaşı olan sözcük üretiniz (harfler karmaşık sıradadır ve bu harfleri istediğiniz sırada ve yerde kullanabilirsiniz).

KASK - PAZI - TERİM - MANTI

"

Soruyu bir nebze olsun kolaylaştırmak için bir de bilmece gibi ipucu oluşturdum size:

Katmer katmer, rengarenk; görünür güzden kışa dek... :)

Kolay gelsin...

Gönderi tarihi:

kasımpatı

krizantem :clover:

ayrıca soruların çok güzel :clover:

Doğru yanıtın için tebrikler ....DAVET...., güzel düşüncen için de teşekkür ederim. Bu arada itiraf edeyim, sorduğun soruyu ara sıra da olsa hala çözmeye uğraşıyorum :)

Gönderi tarihi:

Doğru yanıtın için tebrikler ....DAVET...., güzel düşüncen için de teşekkür ederim. Bu arada itiraf edeyim, sorduğun soruyu ara sıra da olsa hala çözmeye uğraşıyorum :)

özür dilerim aslında senin gibi ipucu vermeliydim ama unuttum :blushing:

1 tanesi y..f.....ı diğeri a..ş.t noktalamalar doğru hepsi bir harf yerine geçiyor. :):)

Gönderi tarihi:

özür dilerim aslında senin gibi ipucu vermeliydim ama unuttum :blushing:

1 tanesi y..f.....ı diğeri a..ş.t noktalamalar doğru hepsi bir harf yerine geçiyor. :):)

"Yerfıstığı"nı bulsam bile eşanlamlısı "araşit"i bulabilir miydim bilmiyorum :) Belki bilenler vardır ama araşit bana uzak geldi epey (duydum sanki ama zihnimin çok derinlerinde kalmış sanırım).

İyi ki bu soru için ipucu verdin, ya vermeseydin benim halim nice olurdu :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.