Φ geryoneus Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2009 Yılbaşı için hindi pişirenleriniz var mıydı bilmiyorum ama pazartesi Cnntürk'te yayınlanan Lezzet Durakları programında çok ünlü lokantaların şefleri yılbaşı hindisi pişirdiler inanılmazdı. Borsa Restoranının Şefi Cansever Karakurt, Feriye Lokantası Şefi Hasan Cavlak ve Hanedan Lokantası Şefi Feridun Ügümü inanılmaz hindiler pişirdiler ama ben malesef beceremedim. Acaba bana ayrıntılı bir şekilde hindi tarifi verebilir misiniz? Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2009 Yılbaşı için hindi pişirenleriniz var mıydı bilmiyorum ama pazartesi Cnntürk'te yayınlanan Lezzet Durakları programında çok ünlü lokantaların şefleri yılbaşı hindisi pişirdiler inanılmazdı. Borsa Restoranının Şefi Cansever Karakurt, Feriye Lokantası Şefi Hasan Cavlak ve Hanedan Lokantası Şefi Feridun Ügümü inanılmaz hindiler pişirdiler ama ben malesef beceremedim. Acaba bana ayrıntılı bir şekilde hindi tarifi verebilir misiniz? Şimdi efem hindiyi alın,kesip biçmeden fırına atın yağa gerek var mı şaka bir yana,ben hindi etini severim,tarifi bulursanız bana da atın ben birilerine yaptırırım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.