Φ özgür_köle Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2005 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2005 Herkese selam, ben özgür_köle. aranıza yeni katıldım. öğrenciyim. halimden memnunum. şiirle ilgilenirim. bu ara bir de tasavvufa daldım. tasavvufla birlikte budayı ve öğretisini de inceliyorum. başka ne yazayım? neyse yazıştıkça tanırız birbirimizi nasıl olsa hoşçakalın dostlar... Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2005 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2005 Aramıza hoşgeldin diyim umarım forumda kopukluk yaşamassın:)) Alıntı
Φ özgür_köle Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2005 tesekkurler hosbuldum da kopukluktan neyi kasettin dostum?? biraz dusuniim ben bunu ) Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2005 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2005 Sen geldin hoşgeldin ama bazıları gibi kaybolma hemi kalıcı olmaktan bahsediyoorum kopukluk derken yanlış anlama:))Kalıcı olmaktan kastın nedir diye sormassın umarım Alıntı
Φ özgür_köle Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2005 Sen geldin hoşgeldin ama bazıları gibi kaybolma hemi kalıcı olmaktan bahsediyoorum kopukluk derken yanlış anlama:))Kalıcı olmaktan kastın nedir diye sormassın umarım 3799[/snapback] yok cnm o kadar da diil ) kalici olmak?? oluruz ins yaa yeter ki saygi olsun... Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 Hos geldin kölelerin en özgürü Budha ha.. cok iyi.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.