Φ ASLANTEPELİ Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 ya arkadaslar resım uzerıne nasıl yazı ekleyebılrız bı programı yada bı sıtesı vara yazarsanız sevınırım............... sımdıden tşkler!! Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 Paintte yapabilirsin! Yazı sekmesini tıkla , sonra araç çubuğunun altında 2 tane şekil var birnin etrafına kare var birinin ise kesik kesik çizgilerden oluşmuş bi kare var, kesik kesik olanı işaretle yazıyı resmin üstüne yazdınmı sadece yazı çıkar etrafında beyazlık olmaz! inşallah anlatabildim Alıntı
Φ ASLANTEPELİ Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 yaa arkadaslar ben paintle degıl baska yontemı varsa oralarla yapmak ıstıyorum bulup yollarsanız sevınırım sımdıden tşkler Alıntı
Φ bahrican Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 arkadaşım Photoshop da yapabilirsin Alıntı
Φ 3xorC!st-TuNa- Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 bahricanın dedigi gibi photoshop alırsan yapabilirsin Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 resimlerin üstüne yazı yazmak için en güzel photoshop programını kullanabilirsin.. yazılarada da dilediğin şekilleri verebilirsin.. Alıntı
Φ Emin84 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 Paintte yapabilirsin! Yazı sekmesini tıkla , sonra araç çubuğunun altında 2 tane şekil var birnin etrafına kare var birinin ise kesik kesik çizgilerden oluşmuş bi kare var, kesik kesik olanı işaretle yazıyı resmin üstüne yazdınmı sadece yazı çıkar etrafında beyazlık olmaz! inşallah anlatabildim kardeş yıllardır pc yi boşa kullanıyormuşum Allah razı olsun senden Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.