Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 19 yıl ya arkadaslar resım uzerıne nasıl yazı ekleyebılrız bı programı yada bı sıtesı vara yazarsanız sevınırım............... sımdıden tşkler!!
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 19 yıl Paintte yapabilirsin! Yazı sekmesini tıkla , sonra araç çubuğunun altında 2 tane şekil var birnin etrafına kare var birinin ise kesik kesik çizgilerden oluşmuş bi kare var, kesik kesik olanı işaretle yazıyı resmin üstüne yazdınmı sadece yazı çıkar etrafında beyazlık olmaz! inşallah anlatabildim
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 19 yıl Yazar yaa arkadaslar ben paintle degıl baska yontemı varsa oralarla yapmak ıstıyorum bulup yollarsanız sevınırım sımdıden tşkler
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl resimlerin üstüne yazı yazmak için en güzel photoshop programını kullanabilirsin.. yazılarada da dilediğin şekilleri verebilirsin..
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 17 yıl Paintte yapabilirsin! Yazı sekmesini tıkla , sonra araç çubuğunun altında 2 tane şekil var birnin etrafına kare var birinin ise kesik kesik çizgilerden oluşmuş bi kare var, kesik kesik olanı işaretle yazıyı resmin üstüne yazdınmı sadece yazı çıkar etrafında beyazlık olmaz! inşallah anlatabildim kardeş yıllardır pc yi boşa kullanıyormuşum Allah razı olsun senden
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.