Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2008 16 yıl Wanted ( 2008) Yönetmen :Timur Bekmambetov Senaryo : Michael Brandt, Derek Haas, Mark Millar (Kitap), J.G. Jones (Kitap) Oyuncular : James McAvoy, Angelina Jolie, Thomas Kretschmann, Lorna Scott, Morgan Freeman, Terence Stamp, Marc Warren, Konstantin Khabensky, Chris Pratt, David O’hara, Kristen Hager, Dato Bakhtadze, Chirs Pratt, Sophiya Haque, Brad Calcaterra Yapımcı : Jim Lemley, Jason Netter, Iain Smith Görüntü Yönetmeni : Mitchell Amundsen Wesley Gibson hayatindan hic mutlu degil. Isini sevmiyor, patrondan nefret ediyor sevgili onu en iyi dostu ile altatiyor ama hic birsey umrunda degil.. Karsinina dukanda bir guzel bayan cikiyor ve babasini olduruldugunu soyluyor. Wesley babasini tanimadigi icin tabiki tuafina gidiyor ve butun hikayede burda basliyor. Sloan ( Morgen Freeman) wesleyi egittim altina aliyor ve wesley babasinin katilinden intikam almak istiyor. Film heycanli, action dolu ama bir kac hatalari yakaladim ( Angelina'nin ayakkibalirina bakin trenin ustunde oldugu an ). Beklemediniz olaylar olabilir ben malessef yazamicam filmi detailli anlatmamak icin.... Benim ilgimi ordaki makine bastan cekti kimler nezaman yapmis ve nasil guvenipte devam ediyorlar diye dusunmustum ama dedigim gibi iki soru aklimdan gecti ikiside dusundugum gibi gecti. Heycanli, hizli , dovusmeler olan ve birazda matrix style filmleri seviyorsaniz zevk alicanizdan eminim. Benim hosuma gitti bir sure sonra yine izleye bilecegim bir film diye bilirim.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.