Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Wanted ( 2008)

Yönetmen :Timur Bekmambetov

Senaryo : Michael Brandt, Derek Haas, Mark Millar (Kitap), J.G. Jones (Kitap)

Oyuncular : James McAvoy, Angelina Jolie, Thomas Kretschmann, Lorna Scott, Morgan Freeman, Terence Stamp, Marc Warren, Konstantin Khabensky, Chris Pratt, David O’hara, Kristen Hager, Dato Bakhtadze, Chirs Pratt, Sophiya Haque, Brad Calcaterra

Yapımcı : Jim Lemley, Jason Netter, Iain Smith

Görüntü Yönetmeni : Mitchell Amundsen

wanted.jpg

Wesley Gibson hayatindan hic mutlu degil. Isini sevmiyor, patrondan nefret ediyor sevgili onu en iyi dostu ile altatiyor ama hic birsey umrunda degil..

Karsinina dukanda bir guzel bayan cikiyor ve babasini olduruldugunu soyluyor. Wesley babasini tanimadigi icin tabiki tuafina gidiyor ve butun hikayede burda basliyor. Sloan ( Morgen Freeman) wesleyi egittim altina aliyor ve wesley babasinin katilinden intikam almak istiyor. Film heycanli, action dolu ama bir kac hatalari yakaladim ( Angelina'nin ayakkibalirina bakin trenin ustunde oldugu an biggrin.gif ).

Beklemediniz olaylar olabilir ben malessef yazamicam filmi detailli anlatmamak icin....

Benim ilgimi ordaki makine bastan cekti kimler nezaman yapmis ve nasil guvenipte devam ediyorlar diye dusunmustum ama dedigim gibi iki soru aklimdan gecti ikiside dusundugum gibi gecti.

Heycanli, hizli , dovusmeler olan ve birazda matrix style filmleri seviyorsaniz zevk alicanizdan eminim. Benim hosuma gitti bir sure sonra yine izleye bilecegim bir film diye bilirim.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.