Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Salo Ya Da Sodom'un 120 Günü Pasolini'nin ölüdürülmesine neden olan film

saloaa9.gif

"Özet

Olaylar 1944 yılında Nazi Almanya'sının kontrolünde Kuzey İtalya'da kurulmuş kısa ömürlü bir kukla devlet olan Faşist Salo Cumhuriyeti'nde geçer. Şehrin ileri gelen seçkinlerinden dört sefih 9 kız 9 da erkek 18 genç insanı yakalayıp bir şatoya kapatırlar. Beraberlerindeki 4 yaşlı fahişe ile birlikte bu genç kölelere bir dizi fiziksel, ruhsal ve cinsel işkence uygularlar.

"

Bugüne kadar izlediğim en sert film diyebilirim.

SaloOLe120GiornateDiSodoma4.jpg

salo3.jpg

salo1.jpg

salo-asexual.jpg

Filmin yönetmeni Pasolini, film gösterime girmeden kısa bir süre önce İtalyan faşistleri tarafından öldürüldü. Şiddet görüntülerine dayanamayanlar için izlenmemesi gereken bir film. Bu filmdeki şiddet görüntüleri, alışageldiğimiz sinema şiddet unsurundan çok daha öte. Ancak oldukça başarılı ve kaliteli bir film.

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bu filmi bulmak kolay değil heleki küçük bir şehirde yaşıyorsanız. O yüzden seyretmek isteyipte bulamayanlar için belki yardımım dokunabilir. Sinema Filmleri ile ilgili sitelerde "Seyredilmesi gereken 1001 film" diye başlıklar var orda film mevcut. İndirip seyredebilirsiniz. Ben online izleyebilmek için hiç bir yer bulamadım. O yüzden bugün nerdeyse 1 günüm bu filmi indirmekle geçti. Bakalım seyredeceğim bu akşam. 60 ve 70 yıllarda fransa ve italya da yapılan filmler bu aralar ilgimi çekiyor zaten. Marquis de Sade in en sıradışı eseri olarak adlandırılan roman bakalım sinema filmi olarak nasıl olmuş.

Gönderi tarihi:

Ben kustum evlenme törenindeki yemek sahnesinde

ve filmi yarıda bıraktım seyredemicem

şoktayım... hayatımda seyrettiğim en dehşet verici film bu !!!

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.