Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 19 yıl Sevgilinizle yada sizin icin özel biriyle basbasa kaldıgınızda hangi parcayı dinlemek istersiniz tabii burda begendiginiz sarkıyı yada verili durumdaki ruh halinizi besleyecek yada varsa seytani planlarınızda size yardımcı olacak parcadan bahsediyoruz
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 19 yıl rafet el roman .... bana sen lazimsin.... teoman... gemiler... deniz seki .... doyamadim....
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 19 yıl Yazar yani özel bir gece yasayacaksınız demek istemistim bu bir kadının tabiri olabilir elbette bir kadın icin böyle bir sey kimi zaman seytani bir plan olarak algılanabilir ama bi cogumuz anlamıs ve romantik olmasa bile etkili silahları oldugunu iddia ediyorlar
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl yani özel bir gece yasayacaksınız demek istemistim bu bir kadının tabiri olabilir elbette bir kadın icin böyle bir sey kimi zaman seytani bir plan olarak algılanabilir ama bi cogumuz anlamıs ve romantik olmasa bile etkili silahları oldugunu iddia ediyorlar SEZEN AKSU( BELALIM)
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl nothing else matter gayet hoş...sözleride güsel...eee abi metallica sonuçta ne kadar romantik olabilirki . ama mükembel şarkı
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl eğer onla yeniden bi arada olabilseydimm..zaten dinliycem tek bir şarkı olurdu..bizim şarkımızz:( NICKELBACK-FAR AWAY belki duymuşsunuzdurr harika bir şarkı..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.