Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Sevgilinizle yada sizin icin özel biriyle basbasa kaldıgınızda hangi parcayı dinlemek istersiniz tabii burda begendiginiz sarkıyı yada verili durumdaki ruh halinizi besleyecek yada varsa seytani planlarınızda size yardımcı olacak parcadan bahsediyoruz :P

Gönderi tarihi:

Nothing else matter...

:zorro:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Yeterince romantik diil

Gönderi tarihi:

rafet el roman .... bana sen lazimsin....

teoman... gemiler...

deniz seki .... doyamadim....

Gönderi tarihi:

Yeterince romantik diil

:D

Ama yeterince etkileyici...

:zorro:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

yani özel bir gece yasayacaksınız demek istemistim bu bir kadının tabiri olabilir elbette bir kadın icin böyle bir sey kimi zaman seytani bir plan olarak algılanabilir ama bi cogumuz anlamıs ve romantik olmasa bile etkili silahları oldugunu iddia ediyorlar :)

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

yani özel bir gece yasayacaksınız demek istemistim bu bir kadının tabiri olabilir elbette bir kadın icin böyle bir sey kimi zaman seytani bir plan olarak algılanabilir ama bi cogumuz anlamıs ve romantik olmasa bile etkili silahları oldugunu iddia ediyorlar :)

SEZEN AKSU( BELALIM)

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Sezen AKSU..."YAZ BİTMEDEN GEL " :D :)

Gönderi tarihi:

Candan Erçetin_Her Aşk Bitermiş :P

Gönderi tarihi:

eğer onla yeniden bi arada olabilseydimm..zaten dinliycem tek bir şarkı olurdu..bizim şarkımızz:(

NICKELBACK-FAR AWAY :crying:

belki duymuşsunuzdurr harika bir şarkı..:(

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.