Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 19 yıl Eglenceli. Bazen kendini tekrarladıgını dusunuyorsunuz ama yinede seyretmekten zevk alabilirsiniz
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 19 yıl kendini tekrarlama olayı artık rutin hale geldi. Şahan ın sevilmesi bir kaç klişe karakterin yanında hep yeni karakterler bulmasıydı. ATV ye geçtikten sonra bu olmadı. ben tv8 deki tekrar bölümleri kadar zevk almıyorum.
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 19 yıl Bencede atv'ye gectikten sonra bozdu kendini.Tv8deki bölümleri bende hala izliyorum hem tvden hem pcden.Yeni bölümlerini hiç takip etmiyorum artık eski tad yok Kolay gelsin iyi eğlenceler bütün üylerimize...
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 19 yıl ama bir halime olayı daha olamaz. halimenin balkondan sarkıttığı sepeti çekerek onu yere düşüren ayyaş tiplemesi bin kere izlesem aynı şekilde gülerim
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 19 yıl bende defalarca izlememe rağmen dişi yakarışın ilk bölümüne çok gülüyorum...şu pırasa esprisi ve tır çiğnedi tır tır..... olanı
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 19 yıl büyük kanal adamı bozuyo kesinlikle...tv8'de amatör ruhu hissediliyodu bence...şimdi denk gelirse izliyorum ve aynı tadı alamıyorum...ama dişi yakarıştaki ''benim bu cengiz'den üç çoçuğum var ama ben bakireyim ayşegül hanım'' ve sarhoş'un ''halime seni çok özledik '' hoş cümlelerdi...inşallah eski tadını yeniden yakalayabilir... SELAMLAR...
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 19 yıl Yazar "ayse hanım ben kac yıldır bu cengiz le evliyim 3 kez dadmin oldum olmadım" " ayse hanım oraya gelirsem hepnizi dadmin ederim"
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl walla doğru söylüyosunuz.. tv8 deyken sabırsızlıkla bekler.gece boyunca seyrederdim. atv ye geçtikten sonra program başladıktan 25-30 dk soora uyuyorum artık..
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 19 yıl kendini tekrarlama olayı artık rutin hale geldi. Şahan ın sevilmesi bir kaç klişe karakterin yanında hep yeni karakterler bulmasıydı. ATV ye geçtikten sonra bu olmadı. ben tv8 deki tekrar bölümleri kadar zevk almıyorum. Kesinlikle TV8 deyken daha güzeldi ve izlemekten zevk alıyordum.Ama ATV geçti geçeli aynı tat yok showun da , Sanki biraz yapmacık geliyor eski başarısını ve çizgisini kaybetmeye başaldı,Klişe sözleri çok nakarat gibi tekrarlaması da çabası ... @ Ulyanov kesinlikle dadmin olayı da fena sıktı ya bu ne böyle Cengiz kesin sonun da stüdyoyu başıp öne Ayşe Özgün her günü öldürür sonra da karısını
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 19 yıl -halime özledik seniii,sepetlerini özledik,atmalarını özledik,gelince bize de iki bira çekersin garii :w00t: bide 'dicle ile gibi gibi' yeni bölümleri falan müthiş
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl esprileri atv'ye geçtiğinden beri çok seviyesizleşti 1 kere ailemle beraber izleme gafletinde bulundum o zamandan beri sadece arkadaşların tavsiye ettiği bölümleri internetten izliyorum bu arada cyrano ya kesinlikle katılıyorum o halime beni gülmekten öldürmüştü ve hala da gülüyorum
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl bence büyük kanala geçenlerin başına geliyo bu ilk başta. mesela beyazda kanal 6 dan kanal d ye geçtiğinde yaşamıştı aynı şeyi. fakat 1 sene sonra düzeldi. onunda düzeleceğini düşünüyorum. en azından umut ediyorum
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl evet şahanı severim ama komedyene benzer bi tarafı yok yani canlı değil onun performansı önceden çalışılmış bir senaryoyu oynuyo.. ama yine de komik...
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 18 yıl bn sizin dediklerinize katılmıorum.. bnce şahan her yerde çok komik. ha TV8 ha ATV ne fark ı var aynı şahan aynı komiklik
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl Adam çok matrak! İnsana acılarını bi nebze de olsa unutturuyor. Ama çok *****ça
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.