Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2008 16 yıl Zohan'a bulasma - Don't mess with Zohan Yapım : 2008, ABD Tür : Aksiyon / Komedi Yönetmen : Dennis Dugan Senaryo : Adam Sandler, Judd Apatow, Robert Smigel Oyuncular : John Turturro, Kevin James, Adam Sandler, Chris Rock, Todd Holland, Dennis Dugan, Rob Schneider, John Farley, Barry Livingston, vs Yapımcı : Adam Sandler, Jack Giarraputo Görüntü Yönetmeni : Perry Andelin Blake Müzik : Rupert Gregson-williams Dağıtım : Warner Bros Süre : 1 saat, 53 dk. Filmde bir İsrail komandosu, başka bir deyişle kalifiye bir mossad ajanını canlandıran Zohan (Adam Sandler) aksanı ve enterasan saç tarzıyla karikatürize edilmiş bir kahramana hayat veriyor. Kurşunların havada uçuştuğu bir İsrail askeri, komando eğitimi almış, her türlü silahı kullanacak yetkinlikte, yükseklerden atlayıp sıçrayacak kadar da hünerli.Operasyondan operasyona koşturan kahramanımız günün birinde asıl isteğinin saç kesmek olduğunun farkına varıyor ve kendini ölmüş gibi gösterip, soluğu New York'ta alıyor. Saç stilisti olarak kendine müşteri bulmakta zorlanmıyor ama sorunlar da peşini bırakmıyor. ( alinti) Adam Sandler yi aslinda cok severim Filminlerini beyenerek izlerim bu filmi iclerinden en kotu oldugunu da demeliyim. Komik ve gulcek sahneler var. Poltik yandan hic bakmayin filme bir espiri olarak bakin gulecek sahneler bulursunuz Nedense hayali olan neden hep Amerika'ya gider anlamadim ( genelde hem Manhattan ) ve Amerika'da herkes herkes le yasiyor gibi gosterilmis ( yahudiler ve filiztinliler gercekte tabiki hep oyle olmsada.. ) Ilk gordumde gercekten guzel bir komedi filmine benziyordu ama baktiktan sonra iyikide DVD de izledim dedim... bazi bel alti konulari herkesin hosuna gitmeyede bilir ama zaten filmi izlemek istiyorsaniz sadece izleyim gercekte olmaz boyle filan demeden
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.