Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2005 20 yıl Galatasaray’ın 75 YTL’ye satılacak 100. Yıl Forması, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen organizasyonla tanıtıldı. Ergün Penbe, formayı futbolcuların beğendiğini söyledi ve “İnşallah bu formayla şampiyonluk yaşarız” dedi. Basketbol Salonu’nda yapılan tanıtım törenine 2. Başkan Ergün Gürsoy, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Futbolcular tanıtım için hazırlanan platforma, yeni sponsor Adidasfirmasının hazırladığı eşofmanlarla geldiler. Eşofmanlarını burada çıkartan futbolcular, 100. Yıl Forması ile medyaya poz verdiler. Ergün Gürsoy da 100. Yıl Forması’nı giyerek futbolcularla birlikte fotoğraf çektirdi. Gürsoy, tören öncesinde yaptığı konuşmada, Galatasaraylı’yım diyen herkesin parasını vererek tribünde kombine bilet ve orijinal formasını almasının gerekliliğine dikkat çekerek, kendisinin de maçlara formasını giyerek geleceğini söyledi. Uzun yıllardır yöneticilik yaptığını hatırlatan Gürsoy, “Kimse alınmasın forma deyince benim aklıma Adidas gelir. İnşallah yaşayacağımız başarılarda uzun yıllar birlikte oluruz” dedi. TANITIMDA GERGİNLİK 100. Yıl formalarının tanıtımı sırasında salonda küçük çapta bir gerginlik yaşandı. Yönetim kurulu üyesi Derya Taşdelenler, yönetim kurulunun gruplar halinde podyuma davet edilmesine tepki gösterdi. Taşdelenler, “Tanıtım sırasında belli kişileri çıkardılar. 4-5 kişiyi atlamaları hoş değil” dedi. Formayı tasarlayanın kendisi olduğunu da kaydeden Derya Taşdelenler, “Bu formayı ben dizayn ettim, ancak formalarda oynama olmuş. Sponsorlar ön plana çıkartılmış ve forma farklı hale gelmiş. Bundan da rahatsızlığım var” diye konuştu. Yaşananlara sert tepki gösteren Taşdelen’i Ergün Gürsoy sakinleştirmeye çalıştı. FUTBOLCULAR FORMAYI BEĞENDİ Sarı-kırmızılı futbolcular, tanıtımı yapılan 100. Yıl Forması’nı beğendiklerini söylediler. Ergün Penbe, daha önceden gördükleri formayı futbolcular olarak beğendiklerini ifade ederek, “İnşallah bu formayla şampiyonluk yaşarız” dedi. 5 YILLIK ANLAŞMA Törende bir konuşma yapan Adidas Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Osman Ayaz, Galatasaray ile 5 yıllık giyim sponsorluğu anlaşması yaptıklarını söyledi. Anlaşmanın 1 Nisan itibariyle başlayacağını kaydeden Ayaz, “Galatasaray ile işbirliğimizin, kulübün 100. yılı itibariyle yenidenbaşlaması bizim için mutluluk vericidir. En gelişmiş teknolojimizi Galatasaray için kullandık” diye konuştu. Galatasaray, 1 Nisan tarihinden itibaren yeni sponsorunun hazırladığı forma, antrenman ve kamp malzemelerini kullanacak. Törendeayrıca, bu malzemelerin tanıtımı da gerçekleştirildi. 100. YIL FORMASI 75 YTL Galatasaray Kulübü’nün tasarımını yaptığı 100. Yıl Forması, 75 YTL’ye satılacak. Beyaz orijinal formanın 69, beyaz taraftar formasının ise 39 YTL’den satılacağı açıklanırken, formaların yurt dışındaki mağazalarda da satışının planlandığı kaydedildi.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.