Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 16 yıl Mehaba herkese, dolaşırken ayağım takıldı birde baktım kendimi bu sitede buldum. Bendeniz öğreetmen Mehmet, zevklerimden biri internette sörf yapmak, mesai bitiminden sonra zaman zaman buralardayız, İnşallah sizleride tanımış olacağız.
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 16 yıl Ogretmen olmak iyidir umarim ogrencileriniz yaramaz degillerdir hosgeldiniz.
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 16 yıl efem demisken bende volkan konaktan efemi dinliyodum simdi canin bana kahve yapmak istedi heralde
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 16 yıl efem demisken bende volkan konaktan efemi dinliyodum simdi canin bana kahve yapmak istedi heralde aaaa du ben sana kahve yapim
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 16 yıl tsk ederim cok guzellama ben bunu icmeye kiyamam ki iç ya Jön o kadar uğraştım sen iç,sana daha güzelini yaparım
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 16 yıl bulasigi bana yikatmayacaksin yıkatmam,yıkatmam...Angel yıkasın şimdi içcen demi?
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 16 yıl simdi gelmesede olur gelince yikar artik elinden gelirmiki acaba becerebilirmi kesin bulasik makinesine atar bu kiz bi tane fincan icin elimde yikayim demez.zamane kizlari boyle
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 16 yıl simdi gelmesede olurgelince yikar artik elinden gelirmiki acaba becerebilirmi kesin bulasik makinesine atar bu kiz bi tane fincan icin elimde yikayim demez.zamane kizlari boyle Angel beceremez
Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 16 yıl zamane kizlari bole derken bu senin icinde gecerli yok ya,benim evde bulaşık makinası yok,tek kişilik bulaşıklar bir hafta bekliy
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2008 16 yıl yav yenı gelen arkadasımız harıc jönle mavı doldurmus burayı Allaha sukur hosgeldınz...
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2008 16 yıl simdi gelmesede olurgelince yikar artik elinden gelirmiki acaba becerebilirmi kesin bulasik makinesine atar bu kiz bi tane fincan icin elimde yikayim demez.zamane kizlari boyle bulasik yikamakta ne var ki ? Kolay is Ama ben sizinlerin bulasiklarini neden yikayim ki ? senle Mavi kendiniz yikayin Angel beceremez Ben 21. yuz yillarin bayaniyim beceremedim bir sey varmi ? Istedikten sonra herseyi becere bilirim ben
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.