Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2008 Aslında ''rina'' için doğum gününde bir pasta yapacaktım ama düşündüm ki daha çok var;bu güzel ve tatlı arkadaşıma bi sayfa açayım dedim bu konuda açtığım ilk başlık Sevgili ''rina'' sıcacık olan kalbinle her daim burda olman dileği ile...sevgiler! Günün ilk ışığı vurunca dağlara Soluğun alırım rüzgarlardan Açarım kanatlarım buğulu bir mavzerden Dolu dizgin gözlerine Günün ilk ışığı vurunca terime Sıcağın alırım başaklardan Kömürlü ellerin uzanır göçüklerden Dolu dizgin özgürlüğe Günün ilk ışığı vurur koyaklara Haberin alırım yoldaşlardan Al bir pınar olmuş gülbahçe bedenin Gülümser sevdamıza Herzaman büyük bir zevkle dinlediğim bir sesten,umuda dair bu mısralar...sadece sana! Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 ANNE . . Bırak kalsın masada ekmek testide su Ayna puslu, pencere camı kirli Bırak kalsın saçların dağınık, gözlerin uykulu. Saksıdaki çiçek susuz, kedi yalını bekler bir köşede Bırak kalsın meyve ağaçta, kırlangıç havada Dama düşen ince bir yaz yağmuru... Yoruldun artık, bütün gün didinip durdun Toprak bile, gök bile, deniz bile bir yerde yorulur. Bırak kalsın süpürge duvarda, sabun kovada Anne, gel yanıma otur. AHMET ERHAN Sevgili Rina annemi çok özlemişken,bu mısralar geldi aklıma...umarım beğenirsin! Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2008 blog yazıları güzel bir üyemiz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.