Φ göl_ge Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 bende kayıt oldum işte hemide on saniye içinde:.p cümleten meraba düzeltiyorum, adım gel_ge diil göl_ge olacaktı ama elim sürçtü :.PP edit by göl_ge Alıntı
Φ göl_ge Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 sanki düzeldi diye bi ileti gördüm ama düzelmemiş:.P hallisünasyon du galiba.D Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 gol-ge yaziyor zaten Hos geldin umarim gelirken birseyler getirmisindin bu Forumdakiler cok yemek yemegi seviyorda Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 gol-ge yaziyor zaten Hos geldin umarim gelirken birseyler getirmisindin bu Forumdakiler cok yemek yemegi seviyorda hosgeldın göl_ge kıss getırse ıyı olurdu bırlıkte yerdıkk Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 hoopssss bahar dur hele ılk once ben yıyecem angel sankı benden bahsedıyormussun gıbıme geldı de hosgeldın kardesım Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 ya ama o bıze getırdı sana deıl kı Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 ya ama o bıze getırdı sana deıl kı ya olur mu oyle sey bahar benı de sayar o arada sor bak degıl mı canemm(erıkkk unutma ) Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 pısss tehtıdcııı nerde erıklerr sadece söylentıııı Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 kıs sen merak etme erıkler yolda bıle angel bak erıkkk dıyorum bende geleyım dıyorum gelmezsem erıkler de yok dıyorummm Alıntı
Φ göl_ge Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 gol-ge yaziyor zaten Hos geldin umarim gelirken birseyler getirmisindin bu Forumdakiler cok yemek yemegi seviyorda hoş bulduk elim dolu geldiydim ama forum girişinde hepsini aldılar elimden içerde bişiler yenilmez içilmezmiş:.PP Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 hoş bulduk elim dolu geldiydim ama forum girişinde hepsini aldılar elimden içerde bişiler yenilmez içilmezmiş:.PP Mutlaka Sercan guvenlik kilina girdi hepsini caldi ve yedi Umarim bizlerle guzel vakitler gecirirsin Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 bencede yemıstır kıss bu sercan erık düsmanı mı ne bıze bırakmadı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.