Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 16 yıl bende kayıt oldum işte hemide on saniye içinde:.p cümleten meraba düzeltiyorum, adım gel_ge diil göl_ge olacaktı ama elim sürçtü :.PP edit by göl_ge
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 16 yıl Yazar sanki düzeldi diye bi ileti gördüm ama düzelmemiş:.P hallisünasyon du galiba.D
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 16 yıl gol-ge yaziyor zaten Hos geldin umarim gelirken birseyler getirmisindin bu Forumdakiler cok yemek yemegi seviyorda
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 16 yıl gol-ge yaziyor zaten Hos geldin umarim gelirken birseyler getirmisindin bu Forumdakiler cok yemek yemegi seviyorda hosgeldın göl_ge kıss getırse ıyı olurdu bırlıkte yerdıkk
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 16 yıl hoopssss bahar dur hele ılk once ben yıyecem angel sankı benden bahsedıyormussun gıbıme geldı de hosgeldın kardesım
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 16 yıl ya ama o bıze getırdı sana deıl kı ya olur mu oyle sey bahar benı de sayar o arada sor bak degıl mı canemm(erıkkk unutma )
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2008 16 yıl kıs sen merak etme erıkler yolda bıle angel bak erıkkk dıyorum bende geleyım dıyorum gelmezsem erıkler de yok dıyorummm
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 16 yıl Yazar gol-ge yaziyor zaten Hos geldin umarim gelirken birseyler getirmisindin bu Forumdakiler cok yemek yemegi seviyorda hoş bulduk elim dolu geldiydim ama forum girişinde hepsini aldılar elimden içerde bişiler yenilmez içilmezmiş:.PP
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 16 yıl hoş bulduk elim dolu geldiydim ama forum girişinde hepsini aldılar elimden içerde bişiler yenilmez içilmezmiş:.PP Mutlaka Sercan guvenlik kilina girdi hepsini caldi ve yedi Umarim bizlerle guzel vakitler gecirirsin
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 16 yıl bencede yemıstır kıss bu sercan erık düsmanı mı ne bıze bırakmadı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.