Φ art_history Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Merhaba arkadaşlar İzmirliyim, Ege Üniversitesinde Sanat tarihi bölümünde okuyorum.Paylaşmayı, yeni şeyler öğrenmeyi seviyorum.Psikoloji,tarih,sanat,spor,aşk hakkında güzel paylaşımlarda bulunabileceğimize inanıyorum..Sevgiler... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 hoşgeldin arkadaşım aramıza... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 h.g inanamıyorum sadece hoş geldin dedi, niye geldin falan demedi ? bi palnı vardır onun Hoşgeldin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 hoşgeldin sefalar getirdin... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2006 egelisin yani.....hoşgeldin topraaaamm...... Alıntı
Φ art_history Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2006 inanamıyorum sadece hoş geldin dedi, niye geldin falan demedi ? bi palnı vardır onun Hoşgeldin Neden geldiğimi açıklamıştım belki de ondandır Bu arada hoşbuldum teşekkür ederim tüm arkadaşlara... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 hoşgeldin aramıza.... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 hoşgeldin güzel paylaşımlar dilerim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.