Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 16 yıl Cinnet Yönetmen Tony Giglio Senaryo Daniel Kay Oyuncular Josh Randall, Brianna Brown, Nick Searcy, Beth Broderick, Sascha Rosemann Filmin Türü Korku, Gerilim Orijinal Adı Timber Falls Yapımcı Firma 0 Yapım Yılı 2007 Yapım Ülkesi ABD Orijinal Dili İngilizce Filmin Süresi 100 dakika Dağıtıcı Firma Özen Film Vizyon Tarihi 03.10.2008 Filmin Konusu.: Mike (Josh Randall) ve Sheryl (Brianna Brown) Batı Virgina’nın sarp ve kayalık dağlarında çadırlarını kurarlarken, başlarına gelebilecek en kötü şeyin böcekler olduğunu düşünürler. Karşılacakları olayların bir kabus olduğundan haberleri yoktur… Sheryl ortadan kaybolur… Mike ormanda tek başına Sheryl’ı ararken yardım edebileceğini söyleyen ürkütücü bir kadınla karşılaşır… Mike aslında en son ihtiyacı olan şeyin bu kadının yardımı olduğundan habersizdir… Korkunç bir dizi olaydan sonra Mike Sheryl’ı bir kulubenin duvarları mumlar ve haçlarla kaplı bodrum katında bir masaya bağlı olarak bulur… Film Resimleri
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2008 16 yıl Ne yalan söyliyeyim ödediğim sinema bileti parasına yandığım bir film.. son derece sıradan hiç bir estetiği olmayan basit bir korku gerilim.Fragmanını izlediğimde güzel bir film olmalı diye düşünüp gittim birincisi çok fazla şiddet ve kan var benim gibi psikolojik gerilimlerden hoşlananlara hitap etmeyen film sadece konu itibari ile tuhaf onun dışında hep aynı bildik sahnelerle dolu,hatta bir kafa kesme sahnesi vardıki evlere şenlik kopup yere düşen kafanın uyduruk bir maket kafa olduğu o kadar bariz ki gülümsetiyor sizi.. Çocukları olmayan koyu katolik ruh hastası bir karı kocanın ve aksesuar olarak yanlarına eklenmiş her yanı yanık korkunç suratlı işkenceci bir adam (kadının kardeşi)... Hele filmin o herzamanki bildiğimiz sonu varya hani herşey tam bitti derken aslında bitmediğini gösteren final sahnesi..sanki çok muhteşem bir filmde devamını çekmek için açık kapı bırakmışlar... kesinlikle izlemenizi tavsiye etmiyorum vaktinize yazık...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.