Φ GOBLET_-OF-_FİRE Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 bir gün dünyadaki herkezin yuvarlak olduğunu düşünün ve bir adam kızını evlendirmiş ve 1 yıl geçmiş adamın torunu oluyormuş (bu arada her kapı pencere ev hepsi yuvarlak) adam hastane kapısından girememiş neden??? koolaay bir soru Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 adam mutluluktan 4 köşe olmuş Alıntı
Φ gaddar Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 adam sevinçten dört köşe olmuşta ondan ne bildim ama Alıntı
Φ GOBLET_-OF-_FİRE Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2006 yuh Bea Yav Kardeşim bi Kerede bilmeyen çıksın be soruları ne akıllıymış bu forumun adamları Alıntı
Φ _M@FİA_KaRaGiGA Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 hehehehhehe soru guzel di. ama dedigin gibi kardes ben okumaya klamadan butun sorular cevaplanıyor yaff Alıntı
Φ catpower Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 hehehehhehe soru guzel di. ama dedigin gibi kardes ben okumaya klamadan butun sorular cevaplanıyor yaff haklısın arkadaş bende aynı dertten muzdaripim Alıntı
Φ GOBLET_-OF-_FİRE Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 hehehehhehe soru guzel di. ama dedigin gibi kardes ben okumaya klamadan butun sorular cevaplanıyor yaff haklısın arkadaş bende aynı dertten muzdaripim Bu konuda 2 nizde çok Haklısınız bir yere giriyom sorunun cevabını biliyom aşşağı iniyom cevaplanmış Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.