Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

age of 3


s__ozhan

Önerilen İletiler

Tamam onlarda sorun yok.Benim sorduğum hani altın, odun, yemek toplayan işçiler belli bir zaman sonra kesiliyo.Ama bilgisayara karşı oynadığında bilgisayarın işçisi daha fazla oluyo ve sen daha yavaş gelişiyorsun.Senin bahsettiğin populasyon ben sadece çalışan işçileri soruyorum.Nasıl devam ettiğini.Ekstra ne yapmamız gerekiyo..?İlgin için teşekkür ederim..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 yıl sonra...

Age of 3 te oyun işçileri kendisi veriyor.Belli bir seviyeden sonra işçi vermeyi bırakıyor.Daha fazla işçiyi biz nasıl yapabiliyoruz.Bilgisayara karşı oynadığımda bilgisayarın daha fazla işçisi oluyor.Bu işi anlayamadım..

 

Yardımcı olur musunuz??

şimdi sen tahminen ottomanleri(türkleri) kullanıyosun.Türklere ilk olarak 25 adam populasyon varsa geliyor.25 bitince onu camiden belli bir fiyata artırıyosun 25 den 45 45 den 70 e 70 den 99 a artıyor. Yeterince ev yap ve ordan arttır.camiden (mosque) adi sonra oradan arttir.ve baskalarının cevabını anlamamissin. işci türklerde bedava geldiği için belli fiyatlara gelme sayısını artırıyosun. işcilerin bitmesi kaynakların bitmeside olabilir .food icin mill altın icin plantation wood icin factory ve trade route kullanabilirsin

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.