Φ Bosnas Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Merhaba Arkadaslar Ben Bosnas İzmirdenim Aranıza Yeni Katıldım Umarım Hep Birlikte Hoş Vakitler Geçiririz Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Merhaba Bosnas hosgeldin aramiza. Alıntı
Φ Bosnas Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 tşk ederim saolun arkadaslar Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 hosgeldınız yav ne kadar cokk var ızmırlı burada aha bırı daha katıldı ıyı mı umarım aramıza sık sık gelırsınız Alıntı
Φ Bosnas Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 izmirlilerin çok olması sevindirici oldu teşekkür ederim saolun sık sık gelicem Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 he sevındıgıne sevındım bende bız buralardayız genelde oyunlarda oluyoz senıde aramızda gormekten mutluluk duyarız bak bu angelde yenı geldı kereta sevdırdı kendını hemen bızlere :D Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 he sevındıgıne sevındım bende bız buralardayız genelde oyunlarda oluyoz senıde aramızda gormekten mutluluk duyarız bak bu angelde yenı geldı kereta sevdırdı kendını hemen bızlere :D delisin sen ya kim kereta oluyormus Sadece oyun yerlerinde degil Ani deftrerlere de cok takili kaliriz biz Ara Guncellere de bakariz guzel yazarlarimiz var o bolumler de cunku Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.