Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 16 yıl merhaba arkadaşlar. Üç yıldır birikte olduğum bir kız var.Kız ailesine bağlı biri.Görücüsü çıkmış ve babası o kişiyi kıza önermiş. Babası önerdiği için üç yıldır birikte olmamıza rağmen görüşmeyi kabul etmiş.Görüşmeye gitmeden önce bu durumu bana söyledi ve o kişiyle görüştü. Arkadaşlar sizden ricam ilk olarak buraya kadar olan durum için görüşlerinizi alabilir miyim. Görüşmenin sonucunda kız görüştüğü kişinin teklifini kabul etmemiş benimle birlikte olduğu için. Arkadaşlar ikinci olarak da son cümle için ya da genel olarak görüşlerinizi alabilir miyim.
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 16 yıl merhaba arkadaşlar.Üç yıldır birikte olduğum bir kız var.Kız ailesine bağlı biri.Görücüsü çıkmış ve babası o kişiyi kıza önermiş. Babası önerdiği için üç yıldır birikte olmamıza rağmen görüşmeyi kabul etmiş.Görüşmeye gitmeden önce bu durumu bana söyledi ve o kişiyle görüştü. Arkadaşlar sizden ricam ilk olarak buraya kadar olan durum için görüşlerinizi alabilir miyim. Görüşmenin sonucunda kız görüştüğü kişinin teklifini kabul etmemiş benimle birlikte olduğu için. Arkadaşlar ikinci olarak da son cümle için ya da genel olarak görüşlerinizi alabilir miyim. Ilk soru sorayim. Babasi sizin beraber oldugunu bilmiyormu ? 3 Yil baya bir uzun beraberlik. Eger sevdim kisi ile 3 Yil berabersem ve mutluysam birisi bana baskasini oneriyor diye ben olsam gitmem. Dedigim gibi ailesi bilmiyormu beraber oldugunuzu ? Sen anneni yada babani kirmamak icin baska biriyle bulussan kiz arkadasin ne dusunur ?
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 16 yıl kız babasının önerısı üzerıne bırını görmus olabılır ama senı sevıyorsa bu gercekten ters bence gercekten sevıyorsa bu görusmeye gıtmemelıydı. belkı kabul etmeyı dusundu cocugu begenmedı.belkı cocugun durumu begenmedı.bunlarıda gözden gecır elbette kızın sana olan sevgısını de. anlamadıgım nokta kız görustu bunu sana neden sonradan anlattı?
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 16 yıl kız babasının önerısı üzerıne bırını görmus olabılır ama senı sevıyorsa bu gercekten ters bence gercekten sevıyorsa bu görusmeye gıtmemelıydı. belkı kabul etmeyı dusundu cocugu begenmedı.belkı cocugun durumu begenmedı.bunlarıda gözden gecır elbette kızın sana olan sevgısını de. anlamadıgım nokta kız görustu bunu sana neden sonradan anlattı? Galba kiz obur erkekle gorusmeden anlatmis boyle boyle oldu goruscem diye
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 16 yıl Galba kiz obur erkekle gorusmeden anlatmis boyle boyle oldu goruscem diye evet kıss öle olmus ama yıne de acı 3 yıl dıle kolay
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 16 yıl Bende o yuzden sordum acaba kizin ailesi bilmiyormu beraber olduklarini ? Cunku 3 Yil az da degil yani. Eger ailesi bilmis olsa babasi neden baskasini ognersin ki ? Cok soru var ama bakalim arkadas gelince aciklar umarim ki yardim ede bilelim yada ona gore fikrimizi soyleyelim.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.