Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Degerli müzikseverler ve kulagı keskin dinleyicilerin dikkatine

bir müzik dinlemiştim eskilerde hatırlarsınız ..ABD nin ırakı bombaladıgı günlerde.. bu müzik haber programında fon müzigi olarak geliyordu ve tam o bombaların patladıgı anda fonda çalıyordu ..aynı melodi yaralı ve ölü insanları gözterirkende çalıyordu..sonderece içli+buruk+arabic ögesi olan agır tempolu ve yanılmıyorsam tek ensruman sesi olan bir melodi idi hatta nefesli bir enstrümana benziyordu.. insanı içten etkileyen aglatabilen bir müzikti. bu müzik nedir/kimyapmıştır. bilenininiz varsa lütfen rica ediyorum..uzun zamandır arıyorum..

kolay gelsin :)

[email protected]

Gönderi tarihi:

Tam emin değilim ama ne aradığına...

Nefesli bir müziği,fon müziği olarak bende dinlamiştim.O müziğin sahibi DİJVAN GASPARYAN adlı bir ERMENİ müzisyendi.Ama senin aradığın mu değil mi bilemiyorum?

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Sayın arkadaşım ilgine teşekkürler. arayacagım

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Sayın arkadaşım ilgine teşekkürler. arayacagım

kardeş tekrar selam

....

aradıgıma çok benziyor ama bu değil. diger müziklerini bulabilirsem belki rastlarım

kolay gelsin

• 2 yıl sonra...
Gönderi tarihi:
Degerli müzikseverler ve kulagı keskin dinleyicilerin dikkatine

bir müzik dinlemiştim eskilerde hatırlarsınız ..ABD nin ırakı bombaladıgı günlerde.. bu müzik haber programında fon müzigi olarak geliyordu ve tam o bombaların patladıgı anda fonda çalıyordu ..aynı melodi yaralı ve ölü insanları gözterirkende çalıyordu..sonderece içli+buruk+arabic ögesi olan agır tempolu ve yanılmıyorsam tek ensruman sesi olan bir melodi idi hatta nefesli bir enstrümana benziyordu.. insanı içten etkileyen aglatabilen bir müzikti. bu müzik nedir/kimyapmıştır. bilenininiz varsa lütfen rica ediyorum..uzun zamandır arıyorum..

kolay gelsin :)

[email protected]

Parçanın adı The Feeling Begins

Peter Gabriel bestecisinin adı

Passion albümün adı

sadece bunu yazmak için üye oldum siteye..umarım tekrar girersiniz ve tekrar bakarsınız eğer bulamadıysanız..bu müzik star tv de körfez savaşı haberleri sırasında fon müziği olarak çalardı..umarım budur..o zamnalar 6 yaşındaydım ama benimde aklımdan çıkmamış..umarım yardımcı olmuştur..iyi bir hayat dileğiyle..hoşça kalın

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.