Φ .şirineee. Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 merhaba arkadaşlar ben geldim galiba çokta iyi yaptım gelmekle güzel bir siteye benziyor Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 hosgeldin Evet cok iyi yaptin forumlarin en guzelidir burasi Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2008 ne iyi ettinde geldin gec otur sole bi yere hosgeldin angel kalk misafirimize servis yap Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 yukarıda kı arkadaslarım dogru soyluyo ama uye olup gıtmeyın hemen ugrayın burayada hosgelınız Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 ne iyi ettinde geldingec otur sole bi yere hosgeldin angel kalk misafirimize servis yap ben ne kalkiyorum senin kalman gerekiyor beyefendi gentleman olalim biraz lutfen yoksa sen de BANA NE YA mi dicen Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.