Φ özgürözgür Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 SORU:Bir maymunun önüne bir daktilo konulduğunda bir romanı(örenek olarak''SOFİNİN DÜNYASI'')yanlışsız yani romanı sırası ile noktası,virgülü ile aynı şekilde yazma olasılığı yüzde kaçtır? Alıntı
Φ özgürözgür Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Maymundan maymuna değişir... dostum bildiğimiz herhan gi bir maymun olabilir eli kolu olan her maymun olur iyi düşün.... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 dostum bildiğimiz herhan gi bir maymun olabilir eli kolu olan her maymun olur iyi düşün.... her maymunun eli kolu var da zekisi var bi de ağır öğrenenler var akıllıysa %100 değilse %0 ortası da %50 eder. mantık dersen bu konuda pek yürütemedim. belli bir yöntem göremedim de ondan yani ama cvbı merak ettim gerçekten Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 önce maymunun okur yazar olması gerekmezmi Alıntı
Φ özgürözgür Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 her maymunun eli kolu var da zekisi var bi de ağır öğrenenler var akıllıysa %100 değilse %0 ortası da %50 eder. mantık dersen bu konuda pek yürütemedim. belli bir yöntem göremedim de ondan yani ama cvbı merak ettim gerçekten ip ucu vereyim olay maymun değil aslında olasılık ile ilgili Alıntı
Φ eureka Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Kim ne derse desin, yaşam ancak "bilimle" gerçekçi biçimde sorgulanabilir, derim. Halen çözülememiş sorular, bilimsel düzlemde, insanlığı bir adım daha yukarılara çıkarabilme olasılığının en açık kanıtlarıdır. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 ip ucu vereyim olay maymun değil aslında olasılık ile ilgili o zaman yazma olasılığı vardır. yani olmayabilirde. olasılık %100 olur her zaman olasılık vardır Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 ihtimal yok , kağıtta lazım... Alıntı
Φ scrpns Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 ihtimal hee himss iki tane olabilirmi ya yazar yada yazamaz bu kadar:p:) Alıntı
Φ özgürözgür Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 DOSTUM DOĞRU CEVAP TAKTİR EDİYORUM SİZİ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.