Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

SORU:Bir maymunun önüne bir daktilo konulduğunda bir romanı(örenek olarak''SOFİNİN DÜNYASI'')yanlışsız yani romanı sırası ile noktası,virgülü ile aynı şekilde yazma olasılığı yüzde kaçtır?

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Maymundan maymuna değişir... ;)

dostum bildiğimiz herhan gi bir maymun olabilir eli kolu olan her maymun olur iyi düşün....

Gönderi tarihi:

dostum bildiğimiz herhan gi bir maymun olabilir eli kolu olan her maymun olur iyi düşün....

her maymunun eli kolu var da zekisi var bi de ağır öğrenenler var akıllıysa %100 değilse %0 ortası da %50 eder. mantık dersen bu konuda pek yürütemedim. belli bir yöntem göremedim de ondan yani ama cvbı merak ettim gerçekten

Gönderi tarihi:

önce maymunun okur yazar olması gerekmezmi

Gönderi tarihi:
  • Yazar

her maymunun eli kolu var da zekisi var bi de ağır öğrenenler var akıllıysa %100 değilse %0 ortası da %50 eder. mantık dersen bu konuda pek yürütemedim. belli bir yöntem göremedim de ondan yani ama cvbı merak ettim gerçekten

ip ucu vereyim olay maymun değil aslında olasılık ile ilgili

Gönderi tarihi:

Kim ne derse desin, yaşam ancak "bilimle" gerçekçi biçimde sorgulanabilir, derim. Halen çözülememiş sorular, bilimsel düzlemde, insanlığı bir adım daha yukarılara çıkarabilme olasılığının en açık kanıtlarıdır.

Gönderi tarihi:

ip ucu vereyim olay maymun değil aslında olasılık ile ilgili

o zaman yazma olasılığı vardır. yani olmayabilirde. olasılık %100 olur her zaman olasılık vardır

Gönderi tarihi:

ihtimal yok , kağıtta lazım...

Gönderi tarihi:

ihtimal hee himss iki tane olabilirmi

ya yazar yada yazamaz bu kadar:p:)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.