Φ TAKLAMAKAN Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 Tamam san Kefedengi , Siz KERİZ FENERİ konusunda , kişilere bakmayın. OLAYA bakın. Ne görüyorsunuz. Alıntı
Φ kafedengi Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 Tamam san Kefedengi , Siz KERİZ FENERİ konusunda , kişilere bakmayın. OLAYA bakın. Ne görüyorsunuz. calıp cırpmanın neresıne bakılır. calmıssa bırısı hak ettıgı cezaya mustehaktır. calındıgını farketmıste ses etmemısse dıgerlerı aynı sekılde hak ettıklerı cezaya mustehaktırlar. ama sız boyle bır durumda calandan dolayı calmayanı ve calındıgından haberı olmayanıda aynı calan gıbı cezalandırma yolunu tercıh edersenız haksızlık etmıs olursunuz. Alıntı
Misafir önder Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2015 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2015 Biraz kendimden arastirma yaptim ama tam soruma cevap bulamadim herkes denisik yazmis.. Orucu'nu bilerek bozunca ne olur ? Bozdugun gunu yeniden tutcaksan 60+1 mi oluyor ? Bana bu soru soruldu Musluman olmayan arkadaslardan orucunu bilerek bozarcan ne oluyor diye ve borcunu nasil oduyorsun diye. Tam emin olmadigim icin burda bu soruyu sormak istedim. Cevaplayan olursa sevin dedigin gibi 61 gün kefaret orucunu mecbur tutacaksın Alıntı
Misafir sude Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2015 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2015 ya arkadaşlar niyetsizken bilerek oruç bozulursa ne olur Alıntı
Misafir tugba Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2015 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2015 60 gun kefaret arti 1gun kaza orucu tutmak gerekir ve ayrica unutmayalim ki ramazani serifte tutulan bir gunluk orucun sevabi cok buyuktur Diger gunlerle kiyaslanamaz bile.Bir musluman bilerek oruc buzmussa derin uzuntu duymalidir tovbe istigfar edip 61gun oruc tutmalidir Allah cok merhametli bagislayan ve esirgeyendir insallah afeder. Alıntı
Misafir tugba Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2015 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2015 Niyet etmemis ama hic bir hastaligi yok keyfi olarak ramazan orucunu bozuyor veya tutmuyorsa bir ozru olmadigi icin butun gun yedigi ictigi haram olur niyet etmemesi bu farzi kulun ustunden kaldirmaz sahura kalkmakta bir niyettir ayrica kalkmasa bile niyet etmese bile ozru olmadan yerse icerse haram olur butun yedigi ictigi seyler Allah korusun. Alıntı
Misafir Davud Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2016 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2016 Oruç güne gündür bu Allah'ın kitabında yani Kuran'da böyle geçiyor insanları yanlış yönlere çekmeyelim lütfen Bakara sur 184-185 ayeti okuyun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.